Ako ste naučili svoje ratolesti na nočník?

katusa32
7. jan 2024

Zdravíčko žienky 😁
Idem k vám po radu ako ste naučili svoje ratolesti na nočník... Môj má 2 roky a 4 keď... a nejak nechce ísť/chodiť na nočník....aj sa ten podsedak kúpil na wc... A nič aj keď si sadne na ten podsedak tak skôr ho zaujíma ten splachovač... 😁 Nejak tipalebo rada alebo to mam nechat tak a príde to samo...

maryetta
7. jan 2024

Skusat mozes a kedy sa dieta chyti ze bude s tym ok je na nom.
Mam 3deti kazde islo svoje. Prvy bol na tej “redukcii” na wc. Druha zase chcela nocnik. A treti od 1,5 roka rovno wc-nocnik nechcel. Ani tu redukciu.

petamich
7. jan 2024

pojde, ked bude pripraveny 🙂
nam sa odplienkoval zo dna na den da sa povedat a rovno sa aj pytal aj v noci sa zobudi a vypyta a za cely cas jedna nehoda, kedy spal tak tvrdo a dlho rano, ze sa pocikal nad rano mal kusok cez 2 roky

deniska2706
7. jan 2024

Skúšať kým nato nepríde

nicol_10
7. jan 2024

Nechať bez plienky a každu cca pol hodinu posadiť na nočník..ak sa vycika,veeeeelmi pochváliť..keď sa raz podarí vycikať na správne miesto,už to pôjde..len veľa strpenia

anze25
12. jan 2024

Aj my mame 2,4 roka a stále sme na plienke ,na nocnik sadne iba oblečený 🫣
Chcela by som vyskúšať dni bez plienky ale keďže chodíme poobede vonku tak si počkám na škaredé počasie 🫣
Vyskúšam uvidím keď sa nechytí za 2/3 dni nechám zase o mesiac

lenka2710
12. jan 2024

@katusa32 môj mal presne ako tvoj, bol september, každý deň pršalo, von sme moc nechodili, tak som si povedala, že skúsime 😅 dala som mu dole plienku, ukázala nočník, že tam sa robí kako, prvý deň vôbec sa nechytal, druhý deň sa mi ho podarilo viackrát dat a vycikal sa a tretí deň, už stál pri nocniku keď mu bolo treba a kričal kaka kaka, vtedy sa vycikal a na štvrtý deň aj vykakal! Musím povedať, že to išlo celkom rýchlo

rivini
12. jan 2024

@anze25 u nas to iste. Obleceny sadne, pozrie knihu, robi „pipi“. Ked ho vyzleciem, bez sance…