Ako ste naučili dieťa kakať do záchoda?

20. jún 2023

Ahojte chcela by som poradiť, ako ste naučili deti kakat do záchoda? Ja už explodujem, neviem ako mu to vysvetliť on sa bojí strašne kakat do zachodika, proste to pusti do gatí a vec je vybavená ale aj povie ze chcem kakat, dám ho a nevykaka sa za svätého. Odplienkovany je dávno na deň v noci mu ešte síce ešte dávam. Ale už som z toho na nervy 🤐 teraz cez leto chcem zrušiť aj plienku na noc tak uvidím ale už som z toho na nervy.

pribinak
20. jún 2023

Vek?

Do nocniku kaka?

katka1989ba
20. jún 2023

U nás to isté 😔😔😔 za rady budem aj ja vďačná 😊👍

autor
20. jún 2023

@pribinak 4 roky ma. Nie nocnik sme nikdy nepoužívali, išiel hneď na WC. Ale on sa aj vypisa po sediacky nema problém ze sa bojí sadnúť,on sa vyslovene boji kakat.

saxana000
20. jún 2023

Neosplechlo ho? Vtedy sa zlaknu a ostane blok..skus nocnik s vytahovackou potom tu vytahovacku pricvakni do zachoda postupne ju odstran.a veeeeela.chvalit

autor
20. jún 2023

@saxana000 nie nikdy nič také sa nestalo a na nočník on nikdy nechcel on bud po stojacky alebo po sediaci na redukcii. Toto leto to musím zvládnuť nejako 😂

januska12323
20. jún 2023

A keby si tie okadene gate musel "oprať" sám? Potom zistí, že na záchode je to jednoduchšie.

denkabemommy
20. jún 2023

Skúsila by som nočník, v záchode majú deti zvyčajne visiace nohy, prípadne v kolmej polohe, čo pre kakanie nie je vôbec dobré, vtedy to doslova nemusí ísť, preto kaká po stojačky, rovnako dobre by to malo ísť v polohe ako keby čupel.

babulkomale
21. jún 2023

Podla mna je to v dietati, ze nema s tym problem. My sme nepouzivali nocnik lebo muzovi by bolo z toho zle keby to mal vynasat, on sa povracal viackrat pri prebalovani. Takze moji chodili hned na wc s redukciou, ale nehlasam ze som si ich "naucila" proste sa nebali a isli bez problemov na wc aj cikat aj kakat.
Tvoj sa boji wecka?