Ahoj maminky prosim viete mi poradit ci mozem podla vas prikrmovat takymto stylom? Mam kupovane prikrmy davala som tri dni mrkvu teraz tri dni mrkva zemiak a mozem dat teraz tri dni napr samotnu tekvicu dalsie tri dni samotnu brokolicu atd...alebo mam to pridavat ze mrkva zemiak tekvica a potom mrkva zemiak tekvica brokolica?Prikrmujem v obednom case co potom ked vyskusam vsetky druhy zeleniny?ovocne napr na desiatu alebo olovrant?Samozrejme vsetky druhy zeleninove prikrmy nemam takze chcem aj varit.Vopred Dakujem za rady 🙂))
@katulienocka999 takze po jednom druhu 🙂) nam kasu poradila pediatricka na vecee tak davame bananovu na dobru noc od nestle
@sasa2810 nájdi si skupinu o prikrmoch, je tam kopec super rad. Ja som varila zeleninu a dávala 3 dni nový druh, pripadne dvojkombinaciu, trojkombináciu s už zavedenými surovinami. Instantné kase sú bordel, normálne uvar ryžu, kus kus, atd a vymixuj, máš to najviac vyzivne pre dieta
@sasa2810 najprv by sa malo zacat cisto so zeleninou, neskor kase, potom masko a ovocie az na zaver, ak davas ovocie uz teraz moze sa stat, ze ti zeleninu bude odmietat (ovocko je sladsie a chutnejsie), takisto nie je nic lahsie ako si kupit aj tu v bazari parny varic (ktory ti zeleninu/masko spari a nasledne vymixuje), nemusis kupovat prikrmy ktore su obsahovo aj chutovo hnus a zaspinis v podstate len 1 nadobu....
@sasa2810 ja s tiez nedávno zacala s prikrmami a osobne to robim tak, ze najprv davam iba jednu zelenini a potom dam dvojkombinaciu a tak dalej. Kvôli tomu zatial iba jednu aby som zostila ci maly je alebo nie je na nieco alergicky 😊 Mal uz mrkvu, zemiak, batat, brokolicu a dalej chcem dat este cuketu, hokaido a maslovu tekvicu a potom začnem postupne a 2 kombináciami.. Tak mozno o 2 mesiace zacnem asi kasami na desiatu ale to budem volat pediatricke a ktorou sa o tom poradím.. Zatial vsetky prikrmi co davam a chcem davat tak su z čerstvej zeleniny... No a ked prejdem nejaké tie kombinácie tak tam mam pridat aj maso a neskor aj zltok... Maso mi radila pediatricka, aby som vyskusala kuracie, morcacie, hovädzie a teľacie... A ďalej to este nemam naplánované 😁 zatial iba tie prve cca 2 mesiace co sa tyka zeleniny a kombinacii 😊