Cez den nema problem maly spat, spi v koliske zakryty dekou a ruky ma volne, tak isto aj v kociku. V noci spaval v perinke pevne zviazany, uz mu to cele vadi (nepomoze ani ked ma volne ruky). Teraz spi v spacom vaku. Niekedy zaspi tvrdo a v pohode a niekedy sa zacne zo sna mrvit, ruky mu lietaju, kope nozkami a tak mrnci.
Vasi deobci ako spia alebo nejake tipy ako to najlepsie vyriesit? Deku do postielky na noc nedavam kvoli prevencii SIDs.
Vdaka! 😉
@lylyjana Je mozne ze mu je teplo v tom spacom vaku? Ak by bol pod dekou tak by ju odkopal alebo ruckami odhrnul ale ten spaci vak nemoze... mozno niektoru noc je chladnejsie a tak spi dobre ale ak je teplejsia noc, tak mu to vadi... skuste dat bez vaku, len v hrubsom pizame alebo v tensom spacom vaku. My sme mali dve deky a podla teploty sme davali jednu alebo obe (mali sme monitor dychu a tie deky boli velmi priedusne ale aj tak neodporucam deky... len vravim co sme mali my). Potom ked mal 3 mesiace sme dostali darom velmi teply, bavlneny spaci vak a v tom spal celu zimu a velmi dobre spal. Teraz ma 10 mesiacov a pouzivame tenky spaci vak ale aj tak je nervozny ked mu je prilis teplo.
Alebo naopak zima mu moze byt...
@lylyjana spankovy režim detí sa velmi často mení. Vyriešis jedno, príde druhé. Chce to len pevné nervy