Ako spávali vaše detičky?

katka1981
12. jún 2012

Ahojte, napiste ako spavali vase deticky. Zaujima ma, nakolko su surodenci, co sa tyka spanku podobni. Mozete pridat aj v akom veku skoncili s dennym spankom. Napr. prve zacalo prespavat az ako 3 rocne, dovtedy do roka stale hore, od roka 3x za noc. Druhe dieta spavalo velmi dobre od pol roka. Ja mam len jednu dcerku, spanok sa nam zlepsil po tretom roku, budi sa maximalne 2x za noc, ale uz prespi viac noci. Dakujem.

zuzi0911
12. jún 2012

ja nam2 deti. prva 3 roky ta nespava poobede od 1,5 roka, ale v noci prespi aj ked sa stane,ze sa vie 1-2x zobudit. a druha ma 16 mesiaciv ta spava 1x cez den a noc takmer celu ale aj ona sa vie zobudi 1-2x ako kedy. obidve zaspavaju vecer na raz okolo 20.00 hod a budia okolo06.00 hod. mne do roka sa budili aj 10x potom uz prespali celu noc, ale niekedy sa ete vedia zobudit.
@katka1981

lenka_b
12. jún 2012

Ja mam jednu dcerku, ktora bola stale velky spac🙂 Celu noc prespala uz po par tyzdnoch... od troch mesiacov spala uz od 8 vecera do 6 rana... A teraz spi od 8.30 do tej 7.00 a na obed aj 2 hodiny a niekedy aj viac, ale to ju uz budim 🙂

bubelko
12. jún 2012

@katka1981 starsi prespal noc cca. od 2 mesiacov, mladsi od 4,5 mesiaca. obedny spanok mal starsi do 2 rokov, mladsi je momentalne v stadiu, ze bez obedneho spanku to nejde a so spankom ma problem potom vecer zaspat. 😉
v noci sa budia len vynimocne - nieco sa im sniva, alebo su chori. inak nie 😉

katka1981
autor
12. jún 2012

@katren, mne ide len o porovnanie surodencov, ze ci su skor rozdielni, alebo naopak ked jedno spi zle, tak je druhe spachtos. Len ta podobnost alebo rozdielnost. 🙂