Ako si podporím tvorbu mlieka?

julinka2019
1. jún 2020

Ahojte žienky ako mam podporit tvorbu mlieka? Mam pocit ze mam asi malo mliečka moze to byt pravda? Alebo to len ja mam taky zly pocit lebo moje prsniky su lahke 😂
A este sa chcem opytat či je normalne mam polročnu dcerku a vecer aj pocas celej noci ju kojim kazde 2hodiny ... to len moja dcerka je taky hladosko alebo nemam dobre mlieko?

tomcimka
1. jún 2020

@julinka2019 podľa mňa je labužníčka 😋😆 . Ja mám niekoľko dňové bábo a každú noc ináč papá: niekedy sa zobudí 2x za noc. Inokedy aj každú hodinu. Vlastne od večere cca od deviatej/pol desiatej spí aj 3 hodiny a potom sa budí každú hodinu t.j.ona zaspí ale ja musím byť ešte 15-20 minút hore ak by náhodou zvracala. Takže ľahnem spať a o pol hodinu už ona plače.

bubuzu
1. jún 2020

@julinka2019 ahoj,to ze mas prsia makke je ok,tak to ma byt,nemas ich mat naliate,ale pocas dojcenia by si mala citit ako sa ti nalievaju.aj ked ja to obcas necitim,maly sa nestazuje.ma 14 mesiacov a tiez dlho pil v noci kazde dve hodiny,niekedy aj castejsie.nie je to iba o mlieku,uistuje sa,ze si tam,pomaha mu to znovu zaspat.teraz sa zobudi uz len tak tri krat za noc.je to ulava.ak ti pribera a je cula,tak by malo byt vsetko ok.

julinka2019
autor
1. jún 2020

@bubuzu ano ak malinka papa tak pocujem ako sa mi druhy prsnik nalieva ..tak dakujem za radu 🙂

simona11sim
1. jún 2020

@julinka2019 kup si v lekarni benedikt lekársky a senovku grecku. To zarucene pomáha. Ja to beriem ked mam pocit ze treba, nasadim niekopko tabliet na par dni. Aj laktacne poradkyne toto odporúčajú.