Ahojte, ako sa zvyknú hrať vaše 7.mes deti? Co ich zaujíma? A venujete sa im vkuse nonstop? Alebo ich nechávate hrať sa aj samé?
Teraz sa hra s ovladacom🙈😅to je teraz top hracka. / ma vlastny ovladac, ktory nepouzivame😀/stym sa pohra aj sama . Aje inac sa snou hram aj ja. Lebo sama vydrzi max 30 min. Potom sa nudi😅
@olvedicsilla och 30min vydrží hrať sa sama to je fakt super. U nás max 5.min a začne mravcanie. Ovládač by si tiez vazala, ale nás. Vidím ze po ňom stále ide.
Ja som mala doma este jeden skoro taky ako mame my dezinfikovala som a dala som to jej😀miluje ten ovladac. Inac ani ona sa nevedela sama pohrat.. u nas to bolo tiez takto max 5-10 min. Teraz my ten ovladac dal aspon trocha casu na seba 😅
Nas ma 8 mesiacov dnes, ale teda sam nevydrzi vobec, ihned ako polozim z ruk alebo sa vzdialim, zacne plac odusu 😅 hrame sa spolu s 3 rocnym, obzuva kocky, hracky, a ako vidim, ovladac od telky je top u vsetkych 😂😂😂
@olvedicsilla
@monicka976 takze radite kúpiť ovládač. A zahra sa aspon trocha.
Neviem ze dokedy to bude trvat, ale zatial / uz asi 2 tyzden/sa stym hra😀
@olvedicsilla no ja nás iba odkladam by ho nevidela
Nie je to take drahe podla mna za pokus to stoji 😊
Nastastie sa vydrzi aj hodinu hrat sam. S hocicim
Ked uz zacne mrndzat, tak ho zoberiem do spalne na postel, a tam sa spolu jasime alebo mu citam knizku, to rad prezera.
Lozi po dome … 5 ročná jej ukazuje “hracky”, motivuje k pohybu…. a podobne sa s ňou hrám aj ja ;)
čo s ňou mám robiť? 😂😂😂