Ahojte maminy, zaujíma ma ako sa vyvíja také to zdokonaľovanie chôdze dieťaťa. Dcérka začala chodiť asi pred týždňom ako 17 mesačná, celkom rýchlo z ničoho nič sa pustila, vie zastaviť, otočiť sa, čupnúť si, postaviť sa. Chôdza je taká skôr medvedia, rúčky hore a tackavo dopredu a samozrejme pády 😁 ako dlho trvá alebo môže trvať kým začne byť chôdza stabilnejšia? Ako dlho sa vyvíja chôdza? Nikde som sa nedočítala a zaujíma ma to. Ďakujem 😊
Syn začal chodiť ako 10 mesačný, predchádzalo tomu 4mesačné štvornožkovanie. Prvé papuče sme mu kupili ako13mesačnému, keď už mal stabilnú chôdzu, chodil pevne a padal minimálne. Takže od prvých krokov tak 3 mesiace to trvalo u nás
Tiež malinká začala chodiť v 17m a cca mesiac chodila na široko a tak jak macko... Potom sa to upravilo a všetko je ok...
@naty2020 nasa ma 14 mesiacov a chodi tak dva tyzdne ,ze len chodi😄 a tie nozicky uplne od seba dava,presne ako kebyze tam ma plne pampersky a si to tak obkracuje 🙈tak to som rada ze sa to tvojej upravilo 😊.lebo pozerám aj na ostatne deticky a u nikoho to tak nevidim 😅 ani na internete som nic nenasla.. my sme teraz neni na slovensku do konca jula,tak ju ani nemam komu moc dat skontrolovat.
Syn zacal popri nabytku zhruba v 11 mesiacoch,pustil sa v 14tich.ale taka tarbava chodza urcite este pol roka..to je podla mna aj kvoli plienke :D po odplienkovani v ca 2 rokoch frcal uz uplne normalne,tak neviem ci dozrel alebo ta plienka to spravila 🙂