Ahojte, moja malá má takéto strapaté vlásky, väčšinu času ich má takéto krepovité ako na foto....pekné uhladené kučierky má len čisto po okúpaní keď jej uschnú....akonáhle už ide spať alebo keď jej dám dolu čiapku či gumičku z vlasov už ich má takéto.... aj dnes...včera okúpaná a dnes ráno takéto vlásky ..... ako sa mám o ne starať aby neboli také "suché"? ... vyzerá potom že je strašne strapatá 🙄 ...používam šampón detský od babylove
@lejusinka hmm tak vyskúšam najskôr bez šampónu , čo to urobí.....no musim so prečítať čo to je 😊
A neskúšala si vymeniť šampón?lebo ja som malej dávala len 1x babylove a presne takéto ich mala,pritom iné značky čo sme používali ako HiPP ,Bioderma a pod. nikdy nič také nespôsobili
@eerikusik .... mala som.aj čosi iné ale vtedy mala 5 vlasov dokopy tak som sa nad tým nezamyšľala..... a popravde mi ani nenapadlo kupovať iný 😅 joj blbá som
aj moja mala taketo strapate krepovite vlasky,zmenili sme sampon na detsku biodermu a super hned.teraz ma 5 rokov a ma detsku sadu znacky Revlon a ma krasne vlasy
@bibi33 tak tá bioderma je z tých lepších hej?
Je to ono? .... a kúpim to aj dmke ? Či len cez net
Presne takú biodermu čo píše bibi33
Aj moja najstaršia mala také vlásky 🤣 To boli účesy, dodnes si to pamätám. Teraz má pekné, husté, rovné. Šampón som mala Ultra Doux, 7 rokov dozadu bol super, nejaký marhuľový sa mi zdá. Ale biodermou nič nepokazíš.
@lenkadenisa hej taká strapaňa je 🤭 je to zlaté ale blbo sa cítim medzi ľuďmi že vyzerá neučesaná 🤣 .... nuž cez týždeň pôjdem do DMky a kúpim jej tú biodermu
Tvoja malá rovné stále? Či keď bola také "kuriatko" bola kučeravá ? ......
Žiadny šampón
@daniela2202 prečo?
Prvá mala rovné, ale stále zamotané a také akoby nerozčesané. Druhá má brčky, tej sa nemocú.
@lenkadenisa aha aha a moja kučeravé strapaté 🤣
Tak to nezávidím. Ale tej staršej už dávam aj balzam a občas masku, možno preto sa jej polepšili a nie sú také zamotané. No uvidím čo mladšia, čo bude mať na hlave o rok ona 🤣 nejaký výbuch
@lenkadenisa haha ...ale to máme starostí s tými vlasmi a ešte budeme mať dobudúcna 😆😆
Malé deti nepotrebujú žiadnu chémiu, radšej olej, a uvidíš aká hriva jej narastie 😁
dobry den prosim co vam pomohlo na tie nepoddajne vlasky neposlusne 🙈 dakujeeem
Ja by som umyvala len cistou vodou takemu malemu dievcatku 🙂 maju dostatocne vlasne oleje ktore sampon moze znicit…alebo si pozri potom curly girl metodu (odporucam aj pre nekucerave zeny 😁)