Ako sa správa vaše 5-mesačné dieťa, keď je na rukách?

15. jún 2024

Ahojte co mate deticky v tomto veku ako sa chovaju ked su na rukach .? Nasa vacsinou sleduje vsetko ako keby smerom nadol ked ju drzime chrbtom .. ked sa jej niekto prihovori nepozrie sa pozera kade tade ale vacsinou smerom dole .. ako to maju vase deticky ?a to iste ked sme na posteli naoriklad a prihovorim sa jej nezajem🙈

beata_k
15. jún 2024

Uz ta ma obkukanu 🤷😃

lneviemmeno
15. jún 2024

Mám skoro 4,5 mesačného a robí tiež niečo podobné 😀 veľakrát sa na mňa ani nepozrie, keď ho niečo zaujme tak nevie odtrhnúť oči odtiaľ. Je to asi normálne, že už vnímajú dosť okolie 😊

autor
15. jún 2024

@lneviemmeno noo akoze ma ide vystriet ja uz som si myslel ci nieje nahluchla co nieje🙏🏻🙏🏻lebo naozaj mozem sa jej orihovarat ale neotociii sa ani za tooho 😂😂🙈

lneviemmeno
15. jún 2024

Neboj aj ja občas môžem kričať po ňom a všeličo a kašle na mňa 😀 keď sa niekam zamerá tak nemám šancu 🤣

viestta
15. jún 2024

nas bol zamilovany do lustrov, tie dokazal obdivovat, chechnal sa na nich, aj pokecal si s lustrom a zvysok sveta mu bol uplne ukradnuty

autor
16. jún 2024

@viestta presneeee lustreeeee😂😂😂

bubkalienka
8. okt 2024

Ako sa máte? Je to bližšie s tým pozeraním?

autor
9. okt 2024

@bubkalienka ahoj jooooj teraz kuka vsetko😂krasne reaguje ked na nu zavolam alebo sa jej prihovorim… samozrejme niekedy sa zahladi tak ze asi az na 3 krat si ma vsimne😂

bubkalienka
10. okt 2024

A kedy sa tak nejak rozbehla? Myslím v tom pozerani. Naša ma necelých 5 mesiacov a keď ju dakto drží na rukach ,napríklad ja, a manzel sa jej prihovoril tak občas pozrie ale skor nie ako áno.. alebo raz hej raz nie... taktiež keď leží dakde tak tiez raz hej raz nie...až keď jej sa chce. Tiež ste to tak mali?

autor
10. okt 2024

@bubkalienka ano zaujimalo ju vsetko ine naokolo

maryetta
10. okt 2024

@viestta moj prvy bol taky. Jeho stacilo dat pod luster a bol klud 😂😂😂

bubkalienka
10. okt 2024

A kedy sa to zlepšilo asi?

autor
10. okt 2024

@bubkalienka 7 mesiac ? Z vlastnej skusenosti nepozorujte tak … viem teraz sa mi to pise… ale zaujima ich vsetko ine len nie my

bubkalienka
10. okt 2024

Ďakujem;)

bubkalienka
10. okt 2024

Ono ja mam pocit, že sa stále mení, že raz daco robi potom nerobí zase. Napríklad keď som ju dala na brusko vedela na mňa pozerat a teraz ani keď sa roztrhnem a volám na ňu nechce tu hlavu ku mne otočiť. Teraz sa už pretoci sama na brusko a proste nechce..neviem. tiez kukala na nas a už zase nekuka keď ju držíme na rukach...