Dobry den, potrebujem radu ,mam dieťatko na vikend (chceme do pestunskej starostlivosti ) , rano vypije mlieko v pohode a večer mi po nom zvracia . 3,5 mlieko
Dávaš mlieko pred spaním ?
Mne pediatrička poradila nedávať mlieko večer, zaťažuje žalúdok a potom dieťa zle spí a v horšom prípade aj zvracia ...u nás pomohlo
2 hod. pred spanim uz nie je vhodne jest. u 2,5r dietata sa to uz moze dodrziavat. neplati to pre babatka, ktore sa koja. samorejme, keby to znasa dobre, nemusi sa to prisne dodrziavat, ale u vas by to bolo asi vhodne.
Moj pije mlieko pred spanim 40ml pri vecernicku.. ale nerobi mu zle. Sl zvracia nedavala by som mu. Da sa dat na veceru chlebik alebo kasicka, zvysok z obeda napr
@guzag ahoj mame tu istu skusenost- takze sme to zacali robit tak ze okrem vecere si este maly vypije pol flase mlieka - okolo tej 18 a vecer ked ide spat okolo 20:00 tak si da uz len cajik alebo vodu ( samozrejme flasa musi byt ale uz nie s mliekom 😉). Sice sa certi ze chce mlieko ale proste nedam mlieko uz a hotovo. A uz ani nezvracia a lepsie spinka.
Žiadne mlieko.... Mam 2,5r dieťa a od 1r nepije mlieko... - nechce, no odhliadnuc od toho mlieko veľmi zahlienuje organizmus.... Viem, máš inú situáciu... No večer mu daj pred spaním radšej vodu, či nesladeny čaj-toho nevypije take množstvo a travenie si oddychne
Daj normálnu večeru. Už to nie je miminko, mlieko nepotrebuje. A keď ráno chce, tak daj.
Ďakujem žienky ,pomohli ste mi
tak mu mlieko nedavaj .. daj mu caj alebo vodu ..