Ako s 2,5 ročnym dieťaťom, ktoré po mlieku zvracia?

guzag
25. jan 2020

Dobry den, potrebujem radu ,mam dieťatko na vikend (chceme do pestunskej starostlivosti ) , rano vypije mlieko v pohode a večer mi po nom zvracia . 3,5 mlieko

syslik81
25. jan 2020

tak mu mlieko nedavaj .. daj mu caj alebo vodu ..

patka06
25. jan 2020

Dávaš mlieko pred spaním ?
Mne pediatrička poradila nedávať mlieko večer, zaťažuje žalúdok a potom dieťa zle spí a v horšom prípade aj zvracia ...u nás pomohlo

majamat
25. jan 2020

2 hod. pred spanim uz nie je vhodne jest. u 2,5r dietata sa to uz moze dodrziavat. neplati to pre babatka, ktore sa koja. samorejme, keby to znasa dobre, nemusi sa to prisne dodrziavat, ale u vas by to bolo asi vhodne.

nikpa
25. jan 2020

@guzag 2,5 ročnému treba dat na veceru normálne jedlo, najneskôr 1,5hod pred spaním, zbytočne ho je nalievat mliekom.

sapetka
26. jan 2020

Moj pije mlieko pred spanim 40ml pri vecernicku.. ale nerobi mu zle. Sl zvracia nedavala by som mu. Da sa dat na veceru chlebik alebo kasicka, zvysok z obeda napr

kika831
26. jan 2020

@guzag ahoj mame tu istu skusenost- takze sme to zacali robit tak ze okrem vecere si este maly vypije pol flase mlieka - okolo tej 18 a vecer ked ide spat okolo 20:00 tak si da uz len cajik alebo vodu ( samozrejme flasa musi byt ale uz nie s mliekom 😉). Sice sa certi ze chce mlieko ale proste nedam mlieko uz a hotovo. A uz ani nezvracia a lepsie spinka.

37373
26. jan 2020

@guzag mliečko je ťažko stráviteľné, treba namiesto toho čajík. Krupicovu kašu som tiež dlho varila len s vodou, lebo mi vracal potom.

mimibb
26. jan 2020

Žiadne mlieko.... Mam 2,5r dieťa a od 1r nepije mlieko... - nechce, no odhliadnuc od toho mlieko veľmi zahlienuje organizmus.... Viem, máš inú situáciu... No večer mu daj pred spaním radšej vodu, či nesladeny čaj-toho nevypije take množstvo a travenie si oddychne

koniarova
26. jan 2020

Daj normálnu večeru. Už to nie je miminko, mlieko nepotrebuje. A keď ráno chce, tak daj.

guzag
autor
26. jan 2020

Ďakujem žienky ,pomohli ste mi