Ako rastie diatatku rychlo nozicka,cca cm?
No prave toto riesim aj ja,ale podla mna sa to neda povedat,lebo je to asi velmi individualen 😒
je to individualne. niekedy nenarastie skoro vobec a potom z nicoho nic aj o vyse 1cm. cize jarne boticky radsej este nekupujte. lebo moc velke nemoze mat a neviete, ci mu narastie, alebo nenarastie nozicka. my mame napr od leta velkost 26, uz vyse pol roka. ma 3 roky. a potom to moze tak "skocit", ze preskocime tiez velkost, alebo nie a aj jarne budeme kupovat 26. je to skutocne individualne.
Nasim detom rastla do 3 roka noha jedno cisla za asi 3 mesiace, kamoskinmu synovi jedno cislo za mesiac. Od 3. rokov su tie intervaly dlhsie. Su topanky,ktore kupim v pohode aj dopredu. Napr. neviem ake cislo budu mat deti v lete, ale ked kupim poltopanky, tak tie potrebujeme na jar, v lete, ked je skaredo a aj na jesen a to je dost dlha doba, aby som sa niekde trafila.
ja som kupila sandalky a o dva tyzdne jej uz boli male...to je raketova rychlost rastu 🙂
Tak mojej dcére strašne pomaly, má 5,5 roka a len teraz na zimu začala nosť topánky č.25. Je to individuálne, niekedy tá noha potom dlhšie stojí na jednom čísle.
Tak naša Hanka má tiež 5,5 roka a teraz v zime nosí č.30 a nie je nijako extra vysoká
Moja prvorodená začala rovno topánočkami č. 20 /mala 10 mesiacov/ a teraz má č.26 /ešte nemá ani 3 roky/. A jej sestenica mala pred siedmimi narodeninami topánočky č. 27. A teraz si vyber 😀 😀 😀
Môjmu malému narástla z jesene do jari o dve čísla,na jeseň mal rok a pol a zimné boty som mu kupovala 23 a na jar som mu kupovala už sandále ,tenisky a šľapky 25.