Ahojte, chcem sa vás opýtať, ako riešite spanie drobcov v teplotách. Viem, že také niečo tu už bolo, no nikde som nenašla náš prípad. Všade píšu málo obliekať a podobne ale čo mám robiť, keď mi malý inak ako bez zavinovačky prakticky nespinká. Keď nie je zavinutý tak sebou trhne a je po spánku. Keď je zavinutý tak som hore len raz v noci aj to lebo je hladný. Ako však prišli tieto teplá tak ani cez deň skoro nespinká, len tak po pol hodinke a večer ako pekne vždy zaspal a už som k nemu nemusela chodiť teraz idem aj 4x kým konečne zaspinká. Ja by som ho kľudne vybalila ale potom jemu hneď vystrelia končatiny všetkými smermi a tie ho budia. Klimatizáciu máme len v obývačke, v spálni je teda teplejšie, máme južný byt. aj máme zatemnené, ale moc to nepomáha. Ďakujem za radu
A keby nechas otvorene dvere aby chlad z obyvacky presiel aj do spalne?
@petulka2615 ja odporucam mimi perinku 🙂
Spal v zavinovacke normalne ale bol holy mal len plienku
mozes mu prichytit iba rucky makkym obvazom napr
@petulka2615 su tenke zavinovacky... na vetranie si najdes postupne nejaky sposob, ja som to tiez tak mala, nakoniec sme robili prievan z chodby, vychladili spalen z obyvacky a tak.. cely den sme mali spalen zatiahnutu a v podstate vzdy tu izbu kde svietilo... a v najvacsom teple som umyvala podlahy a kedze som mala aj balkony vsade tak aj tie som dobreze neoblievala vodou :DDD
A ak by bolo velmi horuco (lebo to este len zacne), na vasom mieste prehodim postielku do obyvacky a mas vybavene... je to mozno trochu nekomfortne, ale fakt, ak by ste sa nemali vyspat...
@petulka2615 zevraj muselinove zavinovacky su super ale nemam to odskusane
Moja tiež nevedela spať bez zavinovačky, keď začalo byť už veľmi teplo tak som ju dala do hniezda
@petulka2615 kolko má mesiacov bábo? Ja som nechávala už otvorené okno v noci a bolo to lepšie o dosť. Možno sa mu mení spankovy cyklus? Ten prvý rok sú samé zmeny, keď už to funguje, tak príde niečo ďalšie a ďalšie a stále sa treba adaptovať na nové situácie 🙈
Ja som mala malého v perinke (iba v tom obale, vnutro som vybrala), mal zviazané len ruky, nohy mu už trčali, plus to otvorene okno, ak je v noci ozaj teplo. Nám pomohlo 🙂
@petulka2615 ahoj, skus kupit letnu ulitku, ruky zadrzi a nebude mu tak teplo