Ahoj, ako riešite kúpanie maličkých deti (0-3 roky) ak doma nemáte vaňu? Som zvyknutá kúpať v malej vaničke najmenšie a väčšie vo vani no v novom bývaní je iba sprchový kút.
Ked bol babatko, mala som malu vanicku na stojane. Odkedy sedi mame vanicku, ktora sa da zlozit do placky a odlozit. Zmesti sa aj do sprchaca. Obcas sa kupe, obcas iba sprchuje
@annm81 presne takto sme to riesili na dovolenke..
Uplne babo som kupala v umyvadle- mame normalne klasicke (v tych modernych mini sa vela deti uz neokupe😀). A potom normalne som ich uz od roka sprchovala (ak nebola vana). Este stale sa dat kupit vedierko na kupanie/ lavor...
https://www.ikea.com/sk/sk/p/torkis-ohybny-kos-...
Kúpili sme v ikei na prádlo... A používame to na kúpanie detí... Úplne super, neminies veľa vody, pružne umyjes, a deťom to bohate stačí a su šťastné 🙂 Keby si videla, resp počula vyskanie, ked sa idú kúpať 😂😂
Vaňu mame ale nekupem tam syna, veľmi zriedka iba. Od nejakého 6 mesiaca sa iba sprchuje v kúte, najprv so mnou na rukách a od kedy vie sedieť tak sám.
Do roka umyvadlo potom sprcha
Ahoj, my napriklad mame v sprchovom kute hlbsiu vanicku, su rozne, nielen tie ploche.
Nám sa vošla vanička do sprchoveho kúta, s tým si vystačis aj päť rokov, ale keby nevosla, tak do roka vo vaničke a potom len sprchovať
Máme veľké umývadlo čiže v ňom do cca 1.5r a buď vanička taká detská klasická alebo bazébik do sprchy,ale syna cca od 2.5r sprchujem a oooobcas ten bazenik
my sme si kúpili vaničku pre malého
my sme si pre syna zaobstarali vaničku od babypatent, bola to najlepšia investícia, okúpeš zároveň aj odvážiš
Ja som dávala detskú vaničku do sprchaca a tak sa mala kupala do 6 rokov 😂
Detskú vaničku môžeš dať do sprchového kúta a tam sa môže kúpať aj do piateho roku.