Ahojte maminky 🙂 prosim ako riesite ked Vam babatko nechce byt v spacom vaku a po chvile co je zakryta perinkou alebo dekou sa hned odkope? V dlhom pyzamku sa mi poti a rano vstavala cela mokra tak mava kratke. Mame 8m . Dakujem za rady
Toto máme od začiatku. Proste sa odkope a potom keď trošku tuhšie zaspí, tak ho zákerne prikryjeme :D
:D presne az na to ze nasa aj ked tuhsie zaspi tak hned zacne nohami kopcovat vylozi si ich na perinu a spi
@dorry26 ano...tak...takze mu sme to vzdali :D.. svagrinami mi povedala ze jen deti vydrzali zakryte v 3rokoch, dalsej maly mal 4 a stale spi odkopany, tak neviem, uvidíme :D
U nás to isté, nakoniec už ani v spacom vaku nechcela.byt, tiež sme to vzdali teraz v lete, v zime jej však dávam celé pyžamo dupackove.
Dávaj napriek poteniu dlhé pyžamko, nemusíš zakrývať asi evidentne nechce byť zakrytá. To prejde keď trošku podrastie 🙂
@dorry26 dcera 7 rokov, od narodenia doteraz neznesie byt zakryta. Ak ju aj teraz prykrijem v momente je na paplone. Uz to vobec neriesim. V zime kurime trosku viac, v zime ma tielko a dlhe pyzamo, v lete podla teploty, bud len dlhe pyzamo alebo kratke. Najmladsi syn to iste. Prostedny ten zas miluje spat zakryty, vonku horucavy a on sa zakukli do paplona a spi.
ako ak nie je vonku ani vo vnutri zima, tak ju proste nechajte tak. rano ked sa zobudi treba vyskusat, ci je tepla hlavne teda rucicky a nozicky a ak hej, tak to proste netreba riesit
Aj moja mala bude mat 2 a tiez som to vzdala, zakryjem ju a o 10 sek sa otoci a paplonik ma pod sebou. Raz sa mi podarilo ju zakryt a spinkala zakryta skoro 2 hodiny. To bol asi rekord.
@dorry26 môj maly to robí od narodenia, keď ho v noci prikryjem, hneď sa preberie a odkope, takze to neriešim, teraz spava v krátkom pyzamku bez ponožiek, stále otvorené okno, niekedy ma nás ranom chladnejšie nožičky, ale nie je chorý z toho a keď mu je lepšie odokrytemu, neriešim to..Aspoň môj maly nie je ten typ, čo by bol ticho, ak by mu niečo vadilo...Ma 15mesiacov.
Môj má skoro tri a pol a doteraz sa vždy odkope. Už to ani neriešim 😀
Naša 18 m rovnako , na spodok dávam ovčie runo neprikryvam už vôbec a má dlhý overal . V detskej je tak 20/ 21 stupňov
Naša 18 m rovnako , na spodok dávam ovčie runo neprikryvam už vôbec a má dlhý overal . V detskej je tak 20/ 21 stupňov
Ja malej 20m davam kratke pyzamko na spanie a spava odokryta vobec nieje studena. Ano ked je viacej dni dazd alebo chladno tak jej dam dlhe gate ale neznesie ani ponozky ani perinu a ked chce sa zakryje aj sama. Nejako som to aj prestala riesit.
@dorry26 ahoj... My sme zakryvanie vzdali asi pred 5 mes... Akokolvek tvrdo spala mala a som ju zakryla, v momente sa odkope... Takze v zime body pod pyzamko a teraz podla toho jak moc je teplo.. uz neriešim... Ruky nohy ma teple 😃