ahojte chcem sa s vami poradiť...ideme na dovolenku povodne sme mali isť bez najmenšieho člena (9 mesiacov) no nakoniec ide s nami...no maličký je veľký spáč skoro celý den mi prespí🙂 problém je v tom že v kočíku mi spať nechce...ideme do štúrova a nechcem stráviť týžden na izbe kým bude malí spať :/ máte nejaké rady ako ho naučiť spinkať v kočíku? Nejaké nápady ako to riešiť? Dakujem
Ahoj, nemám radu, iba skúsenosť - ani môj malý nechcel byť vôbec v kočíku, zaspával v aute alebo v posteli na prsníku... ale keď mal 13 mesiacov, boli sme na dovči, celý deň na pláži, nebola možnosť ísť do postele ani do auta. Keď bol unavený (videla som ja), šupla som ho do kočíka, minútu sa pojedoval, tak som ho trochu pohojdala, a hlavne som šla (teda neostala s ním na mieste) a do 5 min spal. Potom som ho buď preložila na deku a schovala do tieňa alebo schovala do tieňa v kočíku, a vždy sa vyspal tak 2 hodinky. Držím palce 🙂
presne ako píše @terezka .. Moja tiež v kočíku ani nahodou..ked tak len 20 minút aj to s predošlym plačom.. Boli sme teraz pri mori..a nemala na vyber.. V izbe sme stravit dovolenku neplánovali,tak si pekne na kočiar zvykla.. Zo začiatku bol plač aj trucovanie, ale už ked bola velmi unavena a nemala na vyber,tak sa tam pekne vyspala.. A ostalo jej to doteraz 🙂 už s kočiarikom problem nemame 🙂
a bezne si s nim cely den doma?
podla mna, ked bude unaveny, bude mu suma-fuk, kde spi.
alebo si mozes zohnat nieco ako postielku na plaz (v sturove je nejake zname kupalisko, tak predpokladam, ze idete tam...?), napr. deryan, nomad a pod.