V lete zvykneme byť celé dni vonku, ďaleko od domu a auta. Malý sa mi už nezmestí do kočíka, ale ešte potrebuje spať na obed. Netuším, ako poriešiť spánok. Nosím krosnový ruksak, čiže môžem v ňom zobrať nejaké spacie náradie, ale netuším čo, aké, ako. Prosím, o nápad.
my mame Britax a maly ma sice len 1.5 ale velky je ako 2 (minimalne) dieta a tiez sa v pohode zmesti
@guiseppinka v lete bude mat 3, teraz meria 102 cm. Kocik je Gesslein sportak.
@haley7897 dakujem. Ak kocik, tak potrebujem lezaty do 180 stupnov. Takuto polohu nepokladam za vhodnu na spanok. Prosim, da sa tvoj kocik dat do vodorovna a nepresahuju pri tom dcerke nohy?
Jj dá sa dat do vodorovna, ale nohy uz samozrejme presahujú. Niekde okolo členkov už trčia. 🤷🏽♀️ A normálne by som ju na spánok dala nižšie alebo úplne na lezato, len ja som si myslela, že nakupujeme, až neskôr som si všimla, že malá je už inde 🙈
@haley7897 dakujem
Môj má tri roky, mám súrodenecký bogaboo, zmestí sa tam, je to síce korytkovy, ale vôbec to nevadí. Vyspí sa. Už budeme nosiť len na celodenné výlety, predávam ho, keď predám, nebude spať poobede vôbec, keď niekde pôjdeme, alebo na striedačku s mladšou, v kočíku.
@tosomja dakujem za odporucenie. Potrebujem nieco vodorovne, aj hocake lehatko zlozitelne a odnesitelne. Bude to potrebovat 5 mesiacov denno denne.
Môžem sa spýtať kde plánujete ísť, či robiť? Každý deň?
@tosomja primorska krajina. Budeme bud na plazi alebo v lese.
Karimatka a taký ten ľahučký prístrešok-len oblúk kvôli tieňu.
ja mam kociar elodie details a spi v no este aj teraz ked ma 3 roky a ma už 107 cm. samozrejme, že to sklopim na ležato ale to ma asi každa bugina, ci?
a ja by som osobne dopriala dietatu normalny spanok v izbe v postielke...tu hodku dve by sme vydržai na izbe
Keď ste akční tak by som kúpila vozík typu croozer nemám už prehľad aké teraz sú, ale my sme ho mali a využili dlho aj do lesa, na korčule.Alebo ten druhý vozík teraz má nenapadne názov nejaký Fox určite baby poradia..myslím, že @galganka ho ma
Na pláži Ti bude spať na deke, lehatku či kočíku, keď sa premiestnujete ja som mala kočík kde spala aj ako 4 r.
Keď píšes hocake lehátko rozlozitelne tak kúp tie matrace na pláž, supni ho do tieňa možno Ti v lete už nebude chcieť spávať🙂
@vulka dakujem, toto vyborny napad. Myslis taky ten pop up stan, ci ako sa to vola?
@misana84 dakujem za tip. Niektore sportaky nejdu do vodorovna.
@misana84 to by sme nemohli ist tak daleko a zaroven nechcem obmedzovat program starsej dcery skolacky.
@luccija dakujem pekne za tipy.
Odporucam Britax B agile plus,velka lozna plocha,do uplneho lahu
No tak to otvorený stan, slnečník, alebo prístrešok, karimatky, deka na pláži. A veď budete mať aj ubytovanie nie? Nebudete od rána do večera vonku na slnku. 🙈
Wow to ake mate velke deti? Sak to je mimo tabuliek, 2,5 rocny a 102 centi. To aj podla who nie je v jeho veku ziadne dieta vyssie ako on 😀😅 meriate dobre?
@misana84 si si ista, ze ho dobre merias? 😅😀
@simona92101 super, dakujem pekne
@queen_mary syn je fakt vysoky, teraz nosi zimne overaly svojej sestry z veku styroch rokov. Nohu ma 28-ku a vysku mu merala pred Vianocami pediatricka. Uz minule leto ako dvojrocak spal v sportaku utlaceny jak sardinka a momentalne posediacky precuhuje kocar o hlavu.
@tosomja dakujem, na plazi je karimatka a otvoreny stan dobry napad. Este by som potrebovala aj riesenie do lesa, ale tam asi tiez bude najprajtickejsi ten polovicny baby stan a nieco hrubsie ako podlozka. Hlavne nech je to vtrepatelne do ruksaku, lebo autom tam umyselne nechodime.
Su take samomafukovacie karimatky, to je velmi pohodlne. A presne tu a pop up stan sme pouzivali v lete pri vode, ked sme sa nechceli naobed trepat domov. Rozlozili sme stan v tieni, maly zaspl na karimatke a my sme sa mohli dalej kupat
@majlo1234 dakujem krasne! Vygooglila som a je to presne pre moje potreby. Male a lahke v zlozenom stave, lahko rozlozitelne a izoluje nerovnosti povrchu. Huraaa, sme zachraneni 😀💪
Aky mas kociar a ako velke dieta? Moj ma 2 roky a do valca sa uplne v pohode vtrepe... Tam vojde este aj 5 rocna...