Ahoj moj maly ma 15 mesiacov a momentalne sme chori. Ako ho však prinutiť aby spapal antibitika aj ked su vo forme sladkeho sirupu. Nejake osvedsene rady? Dakujem
Dakujem za radu, pomohlo to 😀 striekačkou sme davali, trosku pomasirovali krk,a spapal 😀
Aj ja tom to tak robila ked mala dcéra 15 mesiacov a fungovalo to ale teraz má 3 roky je to veľký problém. Neviem to do nej dostať, polovicu mi povyplúva a jeduje sa pri tom. Akurát má bronchytídu a veľmi slabo jej to ustupuje. 😝
ja som len raz skúsila striekačkou a asi to malej vošlo príliš do krku, hneď ju naplo a pogrckala sa. takže odvtedy normálne na lyžičku a tak mi to zjedla, ešte som jej dala tú lyžičku - takú malú priesvitnú plastovú - do ruky a ona ju ešte aj pekne celú oblízala 😀
@jajilb natiahni ich do striekacky a postupne po troske mu to pustaj do ust, masiruj pod bradou aby ho to hned nutilo preglgnut a nestihol to vyplut. Z mojej skusenosti - ak som sa to snazila zamaskovat aj tak ma vzdy prekukli obe deti takze davam to take horke aby toho bolo cim menej.