ahojte
dcerka ma rok. a jasne aj extra separacnu uzkost lebo ved korona. v zasade je resp bola spokojne babo. papa spinka koji sa. stvornozkuje. vie sa zahrat. 6zubov uz ma. teraz mala dvakrat za sebou taku nejaku virozu. ze teplota sopel. a odvtedy akoby nie.je sama sebou. zrazu mrnci. nevydrzi kym spravim ranajky. je stale.na mne. ani na wc sa neda ist. vadi jej vyzliekanie obliekanie. stale.mi visi na nohe. stale by bola.iba na rukach. hned za vsetko place mrnci. myslim si ze je zdrava. myslim si ze ju nic
neboli. naozaj sa snazim naplnat jej potreby. vysvetlovat jej. teraz ta polozim treba spravit ranajky. ano vidim ze ta to hneva. atd atd. priznam sa ze niekedy som z toho uz na nervy. uz aj mnou niekedy lomcuje hnev a frustracia pretoze naozaj robim vsetko najlepsie ako viem ale aj ked napriek tomu nie je spoko tak mam dojem ze nieco asi robim zle... ako prezivate tieto obdobia pocity vy? podporu mam aj manzela co sa jej denne venuje. nasa spolocna rutina mi velmi vyhovovala ale zrazu vsetko je tazsie...
neboli
male deticky maju vselijake obdobia, niekedy su dobre a niekedy je to s nimi horsie. to treba len prezit a je super ze mas podporu aj od manzela 🙂
Môj má 17 mesiacov a od jedného roka je to s nim peklo. Tiež už neviem čo mam s ním robiť, tak len prežívam zo dňa na deň a teším sa na večer, keď príde domov partner a má tie jeho nálady chvilu na krku on 😅 viem že som ti absolútne nijak neporadila😅 ale myslím si, že toto jednoducho musíme len prežiť.. Ja sa iba modlím aby to netrvalo ešte dva roky 🙈
@00ivi00 a cim si vysvetlujes tu smenu v roku? vonku je ok? a hej nepotesila si ma teda
Ja neviem.. Mne to príde, že tieto decká majú iný rozum ako sme mali my.. Nenecha sa tak ľahko obalamutiť a hocičím zaujať.. Ako on by chcel byt stále vonku, ale ešte nechodi a tiež sa s nim nedá hocičo robiť a tiež nie je a hocičím spokojný.. Vyrobila som mu kolenačky z mojich ponožiek len aby som ho už aj vonku mohla púšťať na zem, keďže stvornožkuje..
Obliekanie je tiež u nás peklo, reve akoby sme ho rezali.. Tiež si myslím, že už sa prejavuje ako osobnosť, že je tvrdohlavý a svojský.. A tiež mam problém ísť ráno napr na wc lebo keď ho položím hneď ma nervi, pritom cikám každé ráno, ale on mi je schopný pištať pritom zakaždým. Už mu dám aj po zadku keď robí scény, lebo ozaj niekedy už neviem čo mám s ním robiť.
to si asi kazda z nas tym musi prejst, niektore deticky su zlaticka a iba sa usmievaju, ja take zial nemam .....ale teda nepotesim vas, moja ma uz 2,5 roka a vie spustit taky rev, ked nie je po jej (to je zase to obdobie vzdoru), ze mi ide hlavu roztrhnut ....
nechcela som tuto debatu posunut pesimistickym smerom 😂 ale tak tiez mam podobnu skusenost