Malemu bude o chvilu spaci vak maly a chcel aby som mu uz dat paplon, lenze on sa stale v noci otaca, raz ma hlavu na jednom konci postele, raz na druhom. Ked aj nahodou niekedy dam cez neho deku, tak do hodiny je deka uplne mimo, takze neviem si predstavit ako by vydrzal celu noc pod paplonom, Ako ste to riesli vy? Ma 1.5r
@lylyjana dcéra má 7 rokov, a ešte stále je mimo paplona😀 vak sme zrušili, keď jej bol malý...
Mám 2,5 r a stále má spaci vak (nozickovy)
Syn takto hrozne dlho cestoval, problém bol, že bol často nachladnuty. Keď sa minuli aj najväčšie vaky, ušila som z deky.
Daj usit krajcirke vacsi. Neda sa to nijak specialne naucit, spat pod paplonom. Alebo chodit pravidelne zakryvat.
Náš ako 5 ročný bol schopný sa v posteli v noci otočiť úplne naopak, paplón bol vždy inde ako on. Aj keď sme ho zakryli, o chvíľku bol mimo paplón. Ráno sa na zimu nesťažoval, tak sme to neriešili. Ale dali sme mu voľnejšie ponožky na spanie, pre istotu, nech mu nie je zima od nôh. Aj keď väčšinu noci nebol zakrytý, nijako mu to nevadilo, vyspal sa bez problémov. Zdravý je ako buk, čiže to na neho nemalo žiadne následky. Netreba sa toho báť, ak sa deti v noci odkopú spod paplóna 🙂
Kúpiť väčší. Mój spal asi do 4roch rokov v spwcom vaku, potom uz nechcel. AMY majú aj veľké spacie vaky, cena aj kvalita fajn
@lylyjana kúpila som väčší vak 🙂 radšej ako byť bez prikrývky celú noc