Ako prejsť z materského na umelé mliečko?

251725
3. apr 2018

Ahojte chcela by som sa opýtať či by nemohol niekto poradiť mám osem mesačnú dcérku ktorú kojim ráno,večer cez den papa pekné desiatu,obed ,olovrant,večeru zo zdravotných dôvodov ju musím odstaviť ale odmieta mi umelé mlieko nechce mi moc fľašku cez deň vipije ledva deci vody nemáte niekto radu ako ju odnaučiť.ďakujem

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
251725
autor
3. apr 2018

@lenkakravcova ďakujem to hami som neskusala skúsim jej ho dať

pininka
3. apr 2018

Mala som tu istu situaciu, trvalo to cca dva tyzdne kym si zvykla aj na flasu aj na mlieko. Hlavne tie mlieka nestriedaj. A ponukaj jej stale kazdy den. Nasej napr vadili klasicke velke cumle, musela som jej kupit flasu ktora mala uplne miniaturny cumlicek,dost podobny mojej bradavke a iba z toho chcela nakoniec pit. No prsnika sa uplne nezbavila, hoci uz nemam mlieko,obcas si pocucka, ale to mi nevadi,hlavne ze sa naucila na flasu a ked budem v nemocnici,tak to a ockom preziju. Snad 😂

251725
autor
3. apr 2018

@pininka ďakujem za radu musíme to niako zvládnuť

pininka
3. apr 2018

@251725 budem drzat palce

asia83
3. apr 2018

@lenkakravcova Umelým mliečkam sa pridáva cukor. 😉 Našťastie, moja od narodenia aj dojčená aj Sunar. Najprv som jej dala prsník, keď sa nacucala, ešte Sunar. Po mojom mlieku bola ešte hladná.

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz