Ako prebieha vyšetrenie na neurológii kvôli poruche spánku?

dadkakosice
10. feb 2020

Ahojte, neviete niekto prosim, ako prebieha vysetrenie rocneho dietata na neurologii, co sa tyka spanku? Drobec velmi zle spi uz niekolko mesiacov a lekarka nas posiela. Pocula som aj, ze tam ostaneme jednu noc. Ak aj nieco zistia, co s tym? Lieky? Nemate niekto skusenost? Dakujem.

dilino
10. feb 2020

áno ja som bola volá sa to spánkove laboratorium ked som prišla dali mi na hlavu taku čiapku dali mi nejaký liek slabý na spanie ja som cez deň spala bola som tam deň a aj celu noc a potom ma zobudili určitu hodinu a nechali ma celu noc hore s tým že som mala taku čiapku na hlave a sledovali ma na monitore celu noc až do rána ráno mi to odpojili aku aktívitu vykazuje mozog a prečo nemôžm spať ja som bola sama zo sebou ale princip je ten isty aj pre detušiky preto ta jedna noc v nemocnici a na druhý deň idete domov a povie lekár vysledky že kde je pričina a čo treba robiť neni to nič strašne čiapka je napojena na take elektrody EEG sa to volá len nerobia to klasicke krátke ale toto je celonočne aby odhalili pričinu nespavosti držim palce ja som bola v Košiciach a neni to nič strašne.

dadkakosice
autor
10. feb 2020

@dilino dakujem krasne za reakciu 🙂
Som zvedava, a ani si neviem predstavit ako to zvladneme, kedze on sa celu noc len prehadzuje, place, krici, lozi po posteli. Milion krat ho mam na rukach. K tomu nema rad lekarov, takze ta noc bude asi najdlhsie v nasom zivote :D

dilino
10. feb 2020

@dadkakosice ale ved všetko sa da zvladnuť neboj zvladnete to pod dozorom kto ich má rád doktorov asi nikto a kedy mate isť termin

dadkakosice
autor
10. feb 2020

@dilino buduci tyzden a tiez v ke 🙂

dilino
10. feb 2020

@dadkakosice držim palce napiš pootm ako si dopadla koľko ste čakali od objednania

dadkakosice
autor
10. feb 2020

@dilino dakujem krasne 🙂 dam vediet aaa asi mesiac. Ale keby to bolo urgent, tak asi nas skor,len ja som to oddalovala, kedze mam z toho nejaky stres

dilino
10. feb 2020

@dadkakosice neboj to prejde

anez30
11. máj 2020

@dadkakosice ako ste prosím dopadli?

dadkakosice
autor
11. máj 2020

@anez30 zdravim 🙂 nakoniec sme nikde neboli. Dostali sme termin az v marci a potom nam kvoli korone zrusili, takze cakame, kym to bude lepsie a skusime dalsi termin.

lilla1111
28. júl 2020

Dobry, ako sa mate? Spanok sa zlepsil ci musite ist na vysetrenie? My mame podobny problem.

dadkakosice
autor
28. júl 2020

@lilla1111 zdravim vas 🙂 zlepsuje sa to. Pomalicky ale predsa. Uz par x prespal aj noc 🙂 potom je zas par noci zlych a tak sa to strieda. Ale uz je to lepsie. Pockam preto este chvilu a uvidime. Nechcem ho zbytocne stresovat.
Drzim Vam silno palce. Viem, ake to je tazke. 🤞

lilla1111
29. júl 2020

U nas sa to stava raz tyzdenne a dr vravela ze to je uz porucha spankoveho cyklu, mame ist na EEG vysetrenie. To sa robi ambulantne a dieta nespi. Cize neviem, co sa s tym zisti.