Dobry den.Moja mala ma uz za sebou 2 ocne preventivky a mali sme sa prist ukazat po roku s tym,
ze to nie je nutne,ale mozme.Ja teda radsej pojdem.Boli sme na Kramaroch.Len neviem si predstavit,ako bude toto vysetrenie prebiehat,ako velmi bude komplexne a ako bude mala spolupracovat.Uvazujem,ci nie je lepsie skusit nejaku kliniku,ci by to nebolo jednoduchsie...Dakujem za rady a skusenosti.
Tak záleží,prečo bolo dieťa už dvakrát vyšetrené na očnom.S priebehom vyš. si nerobte starosti,personál to zvládne.Je dobré načasovať vyš. tak,aby dieťa bolo vyspaté,najedené,neunavené /napr. nie po prechádzke vonku/Meniť pracovisko nemusí byť výhra,dá sa to,ale mali by ste mať všetku predchádzajúcu dokumentáciu z očného.Konkrétne pracoviská ani lekárov v BA nepoznám,pracujem na východe SK. Nie je jednoduché sa "len tak" dostať na konzultáciu kdesi na kliniku,mali by ste mať svojho obvodného očného lekára a ten posiela ťažšie prípady na konzultáciu na vyššie pracovisko,čo je aj klinika.
@janinah raz preventivka a raz z mojej iniciativy bolo vysetrene
ahoj, označím @janinah a poprosíme ju o vysvetlenie. ona je odborníčka na túto vec 🙂