Ako ostrihať 2,5 ročného chlapčeka?

29. máj 2022

Ahojte prosím poraďte ako ostrihať 2 a pol ročného synčeka.
Bol operovaný na hlavičku(má jazvu od ucha k uchu) a tým pádom ani za ten svet nedovolí aby sa niekto čo i len rukou priblížil k jeho hlave.Má už z toho strach.
Neriešila by som strihanie ale má dlhé vlásky ktoré mu stále lezú do očí a vidno že mu to vadí.
Ďakujem

svetlonos
29. máj 2022

Ahoj, ostrihaj mu vlasy ked bude spat 🙂

andreatytler
30. máj 2022

A ako mu ich ceses? Ci to dovoli?
Ja striham syna od 4 mesiacov v detskej jedalenskej stolicke tak ze mu dam jest chrumky a ked mu do jedla zacnu padat vlasy, zapnem videa pesniciek.

sojorez
30. máj 2022

Dat gumku, celenku, kym sa ten strach nezmierni. A skusit len tak iskat vo vlasoch napr.pri citani rozpravky, pohladkat, kupit jemnu kefku a precesat. Navyknut ho na dotyky v tej oblasti a strihat az potom.

dominidi
30. máj 2022

A tatino ma vlasy? Zeby spolu zbehli ku kadernicke, strihne trochu tatinovi a maly mozno postupne pochopi ze sa nemusi bat a da strihnut aj sebe🤷‍♀️ Samozrejme kadernicke vysvetlit problem a mozno si to bude vyzadovat viac kratkych navstev na zaciatok..

autor
30. máj 2022

@andreatytler ja mu ich česem pekne, ale dá si to len odo mňa a tata,inak nie

@sojorez on práveže nechce ani napr korunku čiapku,len normálnu

andreatytler
30. máj 2022

Aha... tebe dovoli, ale ty chces aby ho ostrihala kadernicka.
Mozes skusit ako to pojde a ak bude plakat, pojdete domov a ostrihas ty. Citala som tu prispevky ze mamicky mali deti na kolenach pocas strihania u kadernicky. Hladala by som taku co ma skusenosti s valmi malimi detmi... dolezite je strihat velmi rychlo.
Ja som si pozrela zopar videi a striham sama. Nie je to super ale ujde to.🙂