Ako ošetrujete nechtíky bábätiek?

anjika42
2. apr 2016

Chcem sa opýtať, že ako ošetrujete nechtíky bábätiek - ja tomu môjmu ich strihám a pilnikujem každý druhý a tretí deň, denne kontrolujem, a napriek tomu sa stane, že sa poškriabe na tváričke aj dnes - som mu to za čerstva ošetrila 60percentným liehom a ani nezaplakal, aj keď to dosť štípe (neplakal ani pri očkovaní maximálne 10 sekúnd) takže je fajn, že je tak statočný...Ale tie nechty - skrátka ja vidím, aj cítim, že nie sú drapľavé a on napriek tomu sa poškriabe - nerozumiem

zabina27
2. apr 2016

neviem, ake velke mas babo, ale teda kazdy druhy den som urcite nestrihala, ja som strihala podla toho, kedy sa mi zdalo, ze uz su dlhsie. take kratucke sa ani nedali strihat, len trosku dlhsie, nepilnikovala som nikdy. a teda ano, obcas sa poskriabal, ale tak na to sa neumiera, je to zahojene hned 😉

katulienkax
2. apr 2016

Striham raz za tyzden ona strasne pri tom reve tak by ma ani nenapadlo každý druhý den a pilnik som nepoužila ani raz . Inac na ranu by som lieh nedala ani sebe nieto babu však to musí strasne stipat. Jedine vodou vytriet

zabina27
2. apr 2016

@katulienkax ja som nasmu vyse roka a pol strihala, ked spal, to slo rychlo 😉 teraz ho to uz zacalo zaujimat, kuka sa, drzi a je ticho, aj ked ked ho to nebavi, tak mi proste ujde 🙂

zuzka_1985
4. apr 2016

ja som strihala nechtiky raz tyzdenne a nikdy som nepilnikovala. maly ma pomaly 3 roky a striham podla potreby, pilnik som mu na nechtiky doteraz nikdy nepouzila. a co si spominam, tak v prvych par tyzdnoch som mu davala rukavicky, aby sa nedochniapal...

kacarina
4. apr 2016

Nasim som strihala a doteraz striham cca. raz za tyzden, pilnik nepouzivam, ako babätka bavlnene rukavicky neznasali, ale neskriabali sa nastastie, potom neskôr bolo obdobie par tyzdnov, ze sa maly kazdu chvilku rafol kdesi na tvari, ale preslo to same, akosi som to neriesila (nestihala som 😀)