Kočky poraďte nejaku raduu ako odufit dieta od cumlika uz ju nekojim lebo sa samaa odstavilaaa aaa v noci sa mi budi hlavne na ten cumlik ,ked jej vypadne .
@anicka2626 u nasej to prislo samo a bolo bez placu
@anicka2626 no zobrat a nedat
Niekde som videla dietatko pustit cumik priviazany na heliovom balone. Moj maly (nie celkom ekologicky 🙈) hodil cumlik do dunaja a pozeral ako odplava ,od vtedy nepytal.
pomaha aj pomaly z neho strihat, az ho dieta odmietne
Neviem ci je na to babatko dost stare ale znama cumlik znechutila. Ked raz padol na zem a bol spinavy, povedala ze ake hnusne a skarede, ze ja by som to veru nechcela a syn ho s odporo zahodil a uz nepytal.
Náš syn dal svoj cumlík Ježiškovi na stromček a Ježiško mu za odmenu že je už veľký chlap doniesol knihu.Fungovalo to.Vysvetlili sme mu že potrebuje viac cumlík Ježiško ako malé bábätko ako on čo už je veľký chlap.Zvládli sme to,ešte to párkrát pospominal ale vysvetlili sme opäť a od vtedy máme pokoj 😊
my sme nasej vzali v roku a stvrt, plakala prvy den, druhy len pred spanim, treti len mrncala a odvtedy si nespomenula. proste ked vezmes uz nedat a basta lebo to bude horsie ked sa nauci ze ked moc reve dostane ho naspat
Haha😁 si pamatam ked sme brata chcela oducit😂 mam dvoch mladsich bratov ked sme najmnesiaeho chceli oducit tak sa moj druhy brat na*ral chytil cumel a vyhodil cez okno😂😂
@anicka2626 ako stare je babo?