Kočky neviete mi niekto poradiť ako odučiť syna v noci piť čaj. Má 2,5 roka a v noci sa aj 2-3 krát zobudí sa napiť čaju. Potom sa budí zas na čuranie. Skúšala som mu dať vodu, alebo ho nechať vyplakať, ale dokáže revať aj hodinu v kuse a to mi je veľmi nepríjemné lebo bývame v bytovke. Nemáte niekto skúsenosť? Vopred ďakujem za každú radu
ahoj... táto odpoved na otazku zaujima aj mna,lebo moj syn vypije v noci celu flasu vody (280ml)... 🙂
moj zvykol pit cajik az nadranom okolo 4,30-5h,ale aj to mi zacalo vadit,kedze potom kazdu chvilku cural a uz nevedel pre to kludne zaspat,tak som to zo dna na den zrusila.
proste som mu povedala,ze cajik nie je,ze musime kupit novy a chvilku som ho namiesto toho skrabkala.
Nepacilo sa mu to,ale kedze vyznam slov pochopil,tak takmer neplakal-len chvilku fnukal.
Zruslila som mu ho v cca 22m.
Po tyzdni uplne caj prestal pytat.
Ja som zamenila čaj za vodu 🙂 ( s pohára fľašu zrušiť ) u nás to zabralo , voda nechutiala a presvedčila som ju že cez noc vzala víla fľašu pre malé miminká 🙂
ani mi nenapadlo nedať dieťaťu v noci čajík,ak pýtal,prestal s tým,keď sám "dozrel",pre toto dieťa nechať plakať mi pripadá nefér,nedá sa predsa 100% určiť kedy je smädný a kedy "vymýšľa"
ahoj,moj maly mal nedavno 4 roky,ak sa v noci zobudi a povie mi,ze je smadny,nepatram po tom,ci je,alebo spekuluje,chce pit,tak dostane,nepoviem,keby mi to povedal kazdu hodinu 😀 ja som tu predsa od toho,aby som mu ten cajik dala,ked mal tiez okolo 2,5roka,tak aj on pytal castejsie,ale uz z toho vyrastol,teraz uz malokedy v noci burtosi,ale aj ked bude mat aj 7 rokov a zavola v noci,ze je smadny,prinesiem mu 😵
no neviem, ty ked si smadna, nejdes sa napit??? Myslim, ze dieta by ti ulahcilo pracu, slo si samo zobrat aj pit aj sa vycikat, keby to vedelo...
Nechapem - ked je dieta smadne - pije, ked je hladne - je...Ked som smadna v noci ja - idem sa napit (a nie raz a mam vyse 30), ked som hladna - co je ojedinele - ale tiez sa idem najest aj v noci... Moja mala mala 4 roky, ale ked si da aj len glg caju v noci - vstanem, otvorim termosku a nalejem - neubudne zo mna a moje dieta je spokojne...
Este mam otazku - ked ste v noci smadne - je vam to prijemne? Mna ide trafit, a keby som bola dieta, tiez "revem"....jednoducho sa napit musim....
ahoj,podľa mňa je zbytočné keď sa toľko nalieva čajom/vodou.však to nemôže byť smädný.podľa mňa treba vydržať a nedať mu,však je už dosť veľký,vysvetli mu,že prečo nie alebo keď sa zobudí na pitie,zober si ho k sebe do postele,vtedy sa skôr ukludní.držim palce🙂