Ako odučiť 2,5 ročného syna v noci piť čaj?

cela1977
24. apr 2012

Kočky neviete mi niekto poradiť ako odučiť syna v noci piť čaj. Má 2,5 roka a v noci sa aj 2-3 krát zobudí sa napiť čaju. Potom sa budí zas na čuranie. Skúšala som mu dať vodu, alebo ho nechať vyplakať, ale dokáže revať aj hodinu v kuse a to mi je veľmi nepríjemné lebo bývame v bytovke. Nemáte niekto skúsenosť? Vopred ďakujem za každú radu

katushka16
24. apr 2012

ahoj,podľa mňa je zbytočné keď sa toľko nalieva čajom/vodou.však to nemôže byť smädný.podľa mňa treba vydržať a nedať mu,však je už dosť veľký,vysvetli mu,že prečo nie alebo keď sa zobudí na pitie,zober si ho k sebe do postele,vtedy sa skôr ukludní.držim palce🙂

mata1001
24. apr 2012

ahoj... táto odpoved na otazku zaujima aj mna,lebo moj syn vypije v noci celu flasu vody (280ml)... 🙂

kaja73
24. apr 2012

moj zvykol pit cajik az nadranom okolo 4,30-5h,ale aj to mi zacalo vadit,kedze potom kazdu chvilku cural a uz nevedel pre to kludne zaspat,tak som to zo dna na den zrusila.
proste som mu povedala,ze cajik nie je,ze musime kupit novy a chvilku som ho namiesto toho skrabkala.
Nepacilo sa mu to,ale kedze vyznam slov pochopil,tak takmer neplakal-len chvilku fnukal.
Zruslila som mu ho v cca 22m.
Po tyzdni uplne caj prestal pytat.

akeber362007
24. apr 2012

Ja som zamenila čaj za vodu 🙂 ( s pohára fľašu zrušiť ) u nás to zabralo , voda nechutiala a presvedčila som ju že cez noc vzala víla fľašu pre malé miminká 🙂

janinah
24. apr 2012

ani mi nenapadlo nedať dieťaťu v noci čajík,ak pýtal,prestal s tým,keď sám "dozrel",pre toto dieťa nechať plakať mi pripadá nefér,nedá sa predsa 100% určiť kedy je smädný a kedy "vymýšľa"

anelehka
24. apr 2012

ahoj,moj maly mal nedavno 4 roky,ak sa v noci zobudi a povie mi,ze je smadny,nepatram po tom,ci je,alebo spekuluje,chce pit,tak dostane,nepoviem,keby mi to povedal kazdu hodinu 😀 ja som tu predsa od toho,aby som mu ten cajik dala,ked mal tiez okolo 2,5roka,tak aj on pytal castejsie,ale uz z toho vyrastol,teraz uz malokedy v noci burtosi,ale aj ked bude mat aj 7 rokov a zavola v noci,ze je smadny,prinesiem mu 😵

olivova
24. apr 2012

no neviem, ty ked si smadna, nejdes sa napit??? Myslim, ze dieta by ti ulahcilo pracu, slo si samo zobrat aj pit aj sa vycikat, keby to vedelo...
Nechapem - ked je dieta smadne - pije, ked je hladne - je...Ked som smadna v noci ja - idem sa napit (a nie raz a mam vyse 30), ked som hladna - co je ojedinele - ale tiez sa idem najest aj v noci... Moja mala mala 4 roky, ale ked si da aj len glg caju v noci - vstanem, otvorim termosku a nalejem - neubudne zo mna a moje dieta je spokojne...
Este mam otazku - ked ste v noci smadne - je vam to prijemne? Mna ide trafit, a keby som bola dieta, tiez "revem"....jednoducho sa napit musim....