Ako odstrániť špinu z vlasov?

7. júl 2022

Ahojte, syn má takúto "zazratu mastnú spinu" vo vlasoch. Nepoužívali sme šampón na detské vlásky a toto sa vytvorilo. Neviete ako to dať dolu? Šampónom to nejde. Skúšala som to hrebeňom, ale to je dosť bolestivé. Máte niekto nejake tipy? Fotka v komentári.

autor
7. júl 2022
sella38
7. júl 2022

Šampón z lekárne na mliečku chrastu.

21anjelik19
7. júl 2022

Tento šampón by mohol pomôcť

nikha2809
7. júl 2022

To je mlieca chrasta buď ten šampón alebo natri kľudne olivovým olejom a zoskrab po chvile

srferreira
7. júl 2022

Ano to nie je spina. Mliecna chrasta, kokosovy olej, olivovy olej ono to zmekne a pekne vyceses.

masinka
7. júl 2022

Daj si v lekarni namiesat salicylovy olej ( pripadne nech predpise pediater), stoji to zlomok toho ako tie speci sampony.

autor
7. júl 2022

Super ďakujem. V minulosti som to robila už s tým olejom. Ale zase sa to vytvorilo. Ten šampón by to zmyl bez potreby vycesavania?

callisia
7. júl 2022

Henten šampón malému vôbec nezabral. Musíš po ňom vyčesať tie lupiny. Zabrala až BIODERMA ABCDerm Babysquam. To som naniesla, nechala pôsobiť a po potom umytí to krásne zišlo samo. Ešte raz som o týždeň zopakovala a po šupinách ani stopy.

stanulienkat
7. júl 2022

Ziadne oleje a kokosy ani ine hovadiny. Mliecna chrasta je kvasinka. Babe sampon je naj.

marcellka32
7. júl 2022

@stanulienkat kedysi nejaký Bebe šampón neexistoval, natrela som olivovým olejom a po 2 hodinách umyla normálnym detským šampónom a zmizlo

stanulienkat
7. júl 2022

@marcellka32 to sa len zapatlalo, ale neodstranilo podstatu.

luccija
7. júl 2022

Od pediatricky mast

lenkakravcova
8. júl 2022

U nás to ide dole klasickým dixi šampónom. 😀 Týmto. Len treba 3x poriadne nasamponovat.
Stojí asi 2-3€. Maju ho aj v supermarketoch.