Ahojte, syn má takúto "zazratu mastnú spinu" vo vlasoch. Nepoužívali sme šampón na detské vlásky a toto sa vytvorilo. Neviete ako to dať dolu? Šampónom to nejde. Skúšala som to hrebeňom, ale to je dosť bolestivé. Máte niekto nejake tipy? Fotka v komentári.
Šampón z lekárne na mliečku chrastu.
To je mlieca chrasta buď ten šampón alebo natri kľudne olivovým olejom a zoskrab po chvile
Ano to nie je spina. Mliecna chrasta, kokosovy olej, olivovy olej ono to zmekne a pekne vyceses.
Daj si v lekarni namiesat salicylovy olej ( pripadne nech predpise pediater), stoji to zlomok toho ako tie speci sampony.
Super ďakujem. V minulosti som to robila už s tým olejom. Ale zase sa to vytvorilo. Ten šampón by to zmyl bez potreby vycesavania?
Henten šampón malému vôbec nezabral. Musíš po ňom vyčesať tie lupiny. Zabrala až BIODERMA ABCDerm Babysquam. To som naniesla, nechala pôsobiť a po potom umytí to krásne zišlo samo. Ešte raz som o týždeň zopakovala a po šupinách ani stopy.
Ziadne oleje a kokosy ani ine hovadiny. Mliecna chrasta je kvasinka. Babe sampon je naj.
@stanulienkat kedysi nejaký Bebe šampón neexistoval, natrela som olivovým olejom a po 2 hodinách umyla normálnym detským šampónom a zmizlo
@marcellka32 to sa len zapatlalo, ale neodstranilo podstatu.
Od pediatricky mast