Viete my poradiť ako odplienkovat dceru na noc aj obedny spánok cez deň sa pekne pýta len na obed musí mať plienku dakedy sa stane ze ma suchu. A v noci tiež musí mať
Len idene do škôlky keď bude spať v škôlke aby sa nepocikala.
na spanok sa dieta odplienkovat neda,musi dozriet. v skolke jej na spanie plienku daju
Ako vravia dievčatá - keď začne mať suchú plienku, bude odplienkovaná. Poznám mamu, čo si v noci nastavovala budík, aby dala dcéru vycikať a hrdo vyhlasovala, že je odplienkovaná. Prd makový. 🙈 Aj tak sa jej pocikávala, keď sa s tým záchodom pozabudli. Musela jednoducho vyrásť.
Nepomôžes si. Pokial jej nedozreje určitý hormon, bude sa cez soanok pocikavat. Náš ma teraz niečo po 4 roku a až teraz par dni je bez plienky. Ja som odmietla vzájomný teror mokrých nocí.
Neries okolie ako je Peťka od susedov už od dvoch rokov na noc bez plienky. Každý dozvedel inokedy 🙂 A pamätaj - zuadne zdrave dieta do školy s plienku nešlo 😉
Ako uz bolo spomenute, neda sa to nacvicit. Este sa jej netvori dostatok hormonu, ktory znizuje tvorbu mocu pocas spanku. Na toto musi dozriet organizmus. Liekmi sa to riesi az vo vyssom veku. Do 5 rokov je to uplne ok a ani vtedy hned automaticky nenasadzuju lieky. Plus mate asi kombinaciu s tvrdym spankom, ze sa nezobudi, ked potrebuje cikat. A spanok sa tiez neda nijak ovplyvnit. Takze ostava len cakat. U nas v skolke davali plienku na spanok, ked bolo treba.
@michaela789 to sú tie odplienkovania v roku, keď ešte v 2 rokoch sa dieťa v noci pocikáva, pocikáva sa aj 3x za deň lebo sa samé cikať nepýta a mamina ho sama celý deň posádza na nočník...pričom by stačilo počkať a dieťa sa zo dňa na deň odučí bez nehody.
Neviem v ktorej skolke daju dietatu plienku na obedny spanok. 😄 Akurat mozno v sukromnej a aj to podla veku. Takze treba podla mna skusat. Moja ide v septembri do skolky a ma este plienku na noc. Neriesim. Cez obed ked mala obcas suchu plienku druhy krat som jej nedala. Par krat sa pocikala a potom uz pochopila a uz spi v gatkach a budi sa sucha.
Kazdopadne treba sa v skolke spytat ako to maju nastavene s detmi.
Nevycvicis ju, treba pockat kym dozreje. V skolke jej daju plienku, staci poprosit