Ahojte, mam taký problém ako nám mala spadla s postieľky tak sa tam boji zaspinkať sama v postieľke musím ju uspať v posteli a potom ju prenesiem a v noci keď stane na mliecko tak ju nakojim a dám spinkať normálne do postieľky v noci neni problém iba večer a cez deň. Že ako by som ju to odnaučila? Mal niekto takýto istý problém ? Ďakujem každému za odpovede.
No len ona bola naučená ale v 9 mesiaci spadla tak vôbec. Tam nechce už zaspinkať sama. Má 1 rôčik. Akože skúšala som už ale nejde to proste vyhadze celu postieľku všetko. Tak že či nieaka rada neni. 😊😊
@natdomi to mas fajn podla mna. Ja mam porblem zas, ze maly (14mes) vecer zaspi v postielke ale nadranom (okolo2-3) sa zobudi na mlieko a ak sa chcem vyspat, tak.ho musim.dat k sebe do.postele. Aj.to.sa mrvi a prehadzuje a nakoniec zaspi. Inak by som asi dve hodiny stala nad postielkou kym by zaspal, lebo sam by nezaspal...
Takze hned by som s tebou menila, zaspavat v posteli mi ako problem nepride, pokial v noci je to ok.
Mas problem ju uspavat? Je to tvoje dieta ked chce aby si bola pri nej spln jej to… ja som pri mojej vyse 3 rokov a uzivam si to je to len nas cas……
@natdomi
ono je na to nejaky speci navod v style—- das do postielky ,odides (ci ostanes po blizku) ak zaplace pomojka polozis spat a tak dokola…..zhruba tak nejak
Potom metoda vyplakania / to najhorsie co pre dieta existuje
Moja spi somnou v posteli mozno 10x spala u seba…neriesim - i ked som sa od rodiny napocuvala- raz odide sama do izby🤪 v skolke zaspi sama na obed tak vecer pri zaspavani chce mna -mamu.mile rada jej to splnim🤗
@natdomi nepytaj sa druhych. Su ludia, xo od babatka dali dieta do postielky do inej izby a basta, plac, neplac. Alebo potom aj take, co boli zivy cumel dietatu 2 -3 roky. Ja som ten druhy pripad, a v podstate deti spali do 5- 6 rokov s nami. Teraz maju 6 a 9, 9 rocny pribehne v noci obcas, 6-rocny kazdu noc a dospi s nami. Cez vikendy si roztiahneme sedacku a spime vsetxi spolu. Tak nam to vyhovuje a viem, ze ked budu mat o par rokov viac, budem nostalgicky spominat na toto obdobie.Ako babatka v podstate nikdy neboli vo svojej postielke. Starsieho sme skusali, nefungovalo. Nehovorim, ze je to spravne. Kazda matka ma iny pohlad na vec.
@asocial spravne je to co vyhovuje vsetkym🤗
@hennyinnsbruck áno presne zistila som to ona proste večer si má tak chytí nepustiť ale to rýchlo ona zaspinka len ona sa pri nás nevyspinka ona potrebuje svoju postieľku len proste zľakla sa no s toho som sklamaná. V 8 mesiaci si sadkala ku postieľke a ukazovala rukov dala cumlík a spinkala.
@natdomi tak jedine ju prekladat a casom mozno jej strach opadne…
@hennyinnsbruck uvidíme ďakujem za radu.
@asocial áno ja vás chápem ja som skúšala všeličo nevravím že by mi to vadilo len dakedy proste ona sa nevie vyspinkaj vôbec pri nás keď ju zabudnem preložiť tak preto som sa spýtala či niekto nevie poradiť. Sestrine deti napríklad stále spavali pri nás sa naučili spávať. Teraz správajú zo sestrou tak isto ako vy vravíte že roztiahol gauč a tak spavajú.
@natdomi hm, nestačí keď ju držíš za rúčku? Ani keď je v svojej postieľke?
Ja by som ju nenechala vyplákať... Aspoň u nás to vôbec nefunguje... Plače, kym vláde, 10min oddych a opäť, dokola celú noc. Čisté psycho.
Tak keď to nejde inak, tak by som ešte asi počkala, kým nezabudne. Podľa mňa ju netreba zbytočne trápiť. Možno skúsiť o mesiac. Véd zaspí s tebou, ale potom vydrží v svojej postieľke až do rana... A to je super👍
@hennyinnsbruck to ja rodinu uz ani nepocuvam, lebo mame podla nich rozmaznane dieta ked nespi v postielke celu noc, a aj cez.den spi v posteli. Ze sme to pokazili cele a treba to zmenit, lebo to bude horsie a horsie ( a.pritom.podla.mna som.tu ja ta rozmaznana-pohldlna, ktorej sa nechce dlho uspavat v noci ale mat pohodlie a spat 🙂
@evica17 😂😂🤪🤪ja uz rodine nic nepisem 🤪
Priklady😂
mala je chora -chod imunologovi(chora bola po pol roku)
Raz mala 40 tky -preco si nevolala pohotovost
foto ze je v kociku ,uz je velka na to
pije z flase- uz davno nemala,
Nema ponozky-prechladne
Ah jaj😂 som to ja mater hrozna 🤷🏼♀️🙄🤣🤣🤣
@hennyinnsbruck to presne poznam 🙂 vobec tie deti preziju pri nas.
U nas zas svokra, ked maly place, tak hned ze mu treba usko stlacat, lebo ho isto boli ....lebo raz strazila synovca a ten mal akurat daky zapal ucha a ona na to prisla a utekala s nim na pohotovost, tak aj teraz kazdy plac je istp toto
@evica17 😂🤦🏼♀️Anoooo 😂 mala mala teplotu- to oblicky ,
bola chora -ja mala v jej veku problemy s imunitou…🤪..chapem ze daco si Prezila ale X krat som vysvetlovala moje dieta ,moja nie je ja …ja som matka(a malu vidi raz rocne) poznam si decko 🙄 snad ja taka nebudem 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Raz ma doslova vystvala na pohotovost ked mala teplotu tolko domna hucala a odvtedy o zdravi nepisem….lebo ked som poslala foto jak cakame na sitie ust co si rozbila v skolke ani makke f… to zabolelo….
@hennyinnsbruck @evica17 detto až som sa bála, že to len ja som neschopná 😂 perlička spred cca mesiaca - pri pohľade do sesternicinho kočíka moja mama mne - veď ty si s ním nič nerobila keď bol takýto malý - 😨 WTF? moja odpoveď - a ty to vieš najlepšie, lebo si pri tom bola! A bolo dodebatovane 😅 Škoda, že som nevedela byť taká pohotová vtedy 🤷
@dager 😂😂😂😂😂😂😂juuj
@natdomi no bud ju to odnaucis s niekolkodnovym placom, alebo to nechas tak, budes uspavat ako doteraz. Ak v noci zaspi bez problemov, neriesila by som to.