Ako odnaucit 9-mesacne dieta vytrhavat mi vlasy? Ked jej vynadam, poviem nie alebo nono, tak sa na tom akurat tak smeje
Vynadat 9 mesacnemu babu?????!!!!!!!!!!!
To chudatko v ziadnom pripade ti nechce ublizovat, robi ruckami, co vie a na co ma dosah.
9 mesačná no no ani nič iné ešte nechápe - si pre u zábavná, keď jej "nadávaš"
Zapni si vlasy, tak aby malo čo najmenšiu šancu ich chytiť, drž ďalej od vlasov, aby nedočiahlo, zamestnaj ruky hračkou, drž - hladkaj ruky a pod.
Skús jej ukázať ako sa s láskou pohladkáš po svojich alebo jej vlaskoch, ukaž jej to čo je pekné a pozitívne..deti sú naše zrkadlo..len v 9tich mesiacich ešte nemajú vyvinutý mozog na úrovni že rozumejú vynadamiu ale učia sa pozorovaním..skús to takto s porozumením a láskou..a asi to nebude na prvú, ale bude potrebovať viac času na to aby to pochopila..ešte ti doporučím jednu knihu..
sú to dve knihy,
https://www.pantarhei.sk/386816-detsky-mozog-no...
Dieťa to neodnaučíš, musí vyrásť ale môžeš sa naučiť zapnúť si vlasy do copu. To ti ťahá vlasy ako pripomienku, že si zabudla 🙂🙂
@denkabemommy vlasy rozspustene nenosim takmer vobec, takmer stale drdol. Jej postacia aj tie na vrchu hlavy
Len chytit rucku...a zakazdym...ale v takom veku to berie ako hru a ked sa hnevas este ma z toho srandu...no, tak to je v tomto veku...🤷♀️
Nuz v tomto veku je jej to smiesne, ale ona ani netusi, ze jej nadavas... Zamestnaj jej ruky niecim inym, pretoze ona tiez netusi, ze ti robi zle