SoS. Maminy ja už som zúfalá. Dcérka 1r.8m. mi neustále ťahá vlasy, cez deň v noci ...stále. Už som na ňu skúšala všetko možné ,ale neviem ako ju to odnaučiť. Začína to už robiť aj deťom. Na ihrisku príde k dieťaťu a len tak zoberie vlasy a ťahá. Vie že to bolí, občas aj povie Au,ale pokračuje. A teda ťahá jak zmyslov zbavená.
Moja to robila, 100krat som jej to vysvetlovala.Potom som ju potiahla ja, tak silnejsie aby to citila.Stacilo 2x a prestala.
neviem,moj syn ma 4 a stale ma obcas potiahne 😀 je to proste taky ukludnovak pre niektore deti
Vratila by som jej to. Moj ma tak raz skrabal, nepomohlo pekne ani po xy vysvetleniach. Poskrabala som ho ja. Reval jak tur. Uz to neurobil.
Potiahni aj ty jej. Bude revat ale sa naučí že to sa nerobí
aj sestra tak spravila ze potiahla malu aj ona a odvtedy to nerobila 😀
A btw ona nevie ze to boli. Ona len vie te na to ludia a deti reaguju slovom au. Nevie ako to teba a deti boli. Nespaja si to s bolestou lebo ju nikdy nezazila
@nina004 syn takto ťahal staršiu dcéru za vlasy. Ona mu to vrátila. Keď bol ostrihaný tak ho potiahla za ucho. Už jej dal pokoj. Keď to začne robiť na ihrisku vezmi ju hneď preč.
@nina004 ja som jej to raz vrátila a už nikdy to neurobila 🙈
Aj môj to robí, najlepšie keď mam vrkoc ten ho ukludnuje ťahá ako divý a krúti s nim...robí to odmalička a tiež uz som mu miliónkrát sa snažila kadejako dohovoriť, on ma krátke jemne vlásky tak za tie ho veľmi ťahať nechcem, ale tiež uz neviem co s tým, ide mi to na nervy, vytrhal mi uz polku vlasov a niekedy ma až hlava z toho boli lebo vkuse len na rukách chce byt a tie vlasy...neviem poradiť ale je to veľmi nepríjemné veru :(
@ivik4
@lulu0123
@amelia89
@basulaak
@30katrusa40
@svokrinjazykmonika
@sumalee
Keď ja už som ju skúsila aj ťahať za vlasy, že plakala. Ona vie ,že to bolí, nedovolí ťahať svoje vlasy. Už som skúšala milión krát pekne vysvetliť, už som aj kričala už aj po ruke som jej čapla. Ona to nerobí len na kľudnenie, ale aj keď sa hraje alebo vystrája atď... Celý deň. V posteli tiež ,ale len tak jemne a stačí jej povedať. Cez deň mi toľko vlasov vytrhne...ja už fakt neviem
@nina004 vždy capnúť po ručičke a poriadne..ju to prestane baviť...
Neporadim Ti ale priprav sa na komentare ze staci razne zavelit ze toto robit nema a ona na slovo prestane. Minule tu bola rovnaka tema, ale s nausnicami