Uz to trva asi dva tyzdne, co pri zaspavani sa schovavava pod paplon az nad hlavu. Mozem dat paplon prec az ked vrdo zaspi, a zatial komplet cela hlavicka spotena. Strasne sa bojim, ze sa zadusi pod tym palonom. Ked odhrniem paplón skor tak plac alebo sa hrabe az pod podusku. Ako toto odnaucit a preco to robi?
Tiez to riesim bavlnenou plienkou cez tvaricku.
aj my ako deti sme zaspávali s plienkou
@kurciatenko1 moja ma tri a tiez to robi, aj v noci. Preto mam taky lahky spanok, stale ju kontrolujem. Ja stiahnem, ona vytiahne. Neviem ako to zmenit,.takto je stale spotena 😏
U nas presne rovnako, akonahle pocujem, ze je ticho, bezim davat perinu prec. myslela som, ze to nie je take bezne, ale vidim, ze tak deti asi radi zaspavaju
Aj nas 5 rocny to stale robi
@fiafia
@proximaa
@rachel36a
Znama mi spomenula, ze jej to syn vysvetlil tak, ze hlada akoby pocit bezpečia. Ako keď ma babatko rado byt zavinute. Tak sme skusili toto a zabralo. https://www.cool-ceny.sk/rozpravkovy-stan-na-po...
@kurciatenko1 tohto stanu sa boji ezte viac ako iných veci 😪😪😪 sme to skusili a triasol sa este hodinu, chudacik maly
A čo takto pletenu/hackovanu deku? Ta je derava , nezadusi sa....
Koľko ma rokov? Ja som toto tiež robila ako decko, dokonca školák, mala som pocit bezpečia
@kurciatenko1 moj mal bavlnenu plienku, je viac vzdusna ale vecne spal s nou na hlave