Ako odnaučiť dieťa od zakrývania sa paplónom?

kurciatenko1
9. feb 2020

Uz to trva asi dva tyzdne, co pri zaspavani sa schovavava pod paplon az nad hlavu. Mozem dat paplon prec az ked vrdo zaspi, a zatial komplet cela hlavicka spotena. Strasne sa bojim, ze sa zadusi pod tym palonom. Ked odhrniem paplón skor tak plac alebo sa hrabe az pod podusku. Ako toto odnaucit a preco to robi?

limetka69
9. feb 2020

@kurciatenko1 moj mal bavlnenu plienku, je viac vzdusna ale vecne spal s nou na hlave

ruzasipova
9. feb 2020

Tiez to riesim bavlnenou plienkou cez tvaricku.

mogaa
10. feb 2020

aj my ako deti sme zaspávali s plienkou

fiafia
10. feb 2020

@kurciatenko1 moja ma tri a tiez to robi, aj v noci. Preto mam taky lahky spanok, stale ju kontrolujem. Ja stiahnem, ona vytiahne. Neviem ako to zmenit,.takto je stale spotena 😏

proximaa
10. feb 2020

U nas presne rovnako, akonahle pocujem, ze je ticho, bezim davat perinu prec. myslela som, ze to nie je take bezne, ale vidim, ze tak deti asi radi zaspavaju

rachel36a
10. feb 2020

Aj nas 5 rocny to stale robi

kurciatenko1
autor
26. feb 2020

@fiafia
@proximaa
@rachel36a
Znama mi spomenula, ze jej to syn vysvetlil tak, ze hlada akoby pocit bezpečia. Ako keď ma babatko rado byt zavinute. Tak sme skusili toto a zabralo. https://www.cool-ceny.sk/rozpravkovy-stan-na-po...

rachel36a
26. feb 2020

@kurciatenko1 tohto stanu sa boji ezte viac ako iných veci 😪😪😪 sme to skusili a triasol sa este hodinu, chudacik maly

ckatka
16. sep 2021

A čo takto pletenu/hackovanu deku? Ta je derava , nezadusi sa....

basska_b
16. sep 2021

Koľko ma rokov? Ja som toto tiež robila ako decko, dokonca školák, mala som pocit bezpečia

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz