Ahojte, čo dávate na tú stranu kde je vybratá bočnica cez deň keď tam spí dieťa? Ja som tam mala vankúše ale to mi už prelezie keďže už stojí a štornožkuje, odvtedy čo mi spadla pri nej aj počas denného spánku ležím celé hodiny.. namontovali sme späť bočnicu a nedá sa ju do nej preložiť skúšala som miliónkrát všetkými spôsobmi
Cim skor, tym lepsie 😉 ale vazne, moja najstarsia od 7 mesiacov stvornozkovala a stavala sa pri nabytku a v postielke..... raz som ju dala spat, bocnica hore a zrazu dostvornozkovala do obyvacky. Vravim si ze materska demencia, asi som bocnicu zabudla spustenu, ale ona bola vazne hore. Malu som polozila do postielky, ona sa postavila a normalne predomnou spravila premet cez bocnicu ( ako ked sme my volakedy cez ploty liezli ). Skoro som zinfarktovala, este ze sme mali postielku prisunutu k manzelskej posteli. Vtedy som bocnicu odstranila a nevratila som ju ani pri dalsich dvoch detoch. Dcera isla prve dva razy z postele dolu nosom napred, ale potom pochopila ze to boli.... mladsiu som uz od zaciatku ucila ist spravne - polozis na kraj postele a pomaly stiahnes dole do stoja.... drobci su velmi sikovni a rychlo pochopia ze to je ten spravny sposob.
Daj pod postielku epedo, taky skladaci matrac. A bocnicu nahod ked ju ulozis do postielky ved tam nemusi byt fixne.
Určite naučiť schádzať z postieľky, ako radila maminka vyššie. A pod posteľou my sme mali pre istotu skladací matrac, cez deň sme zložili, aby nezavadzal. Deti sú veľmi ucenlive, zopárkrát zopakovať, možno aj zopár dní za sebou, a maličká to vie.
Ďakujem za rady, mám to už vyriešené muž spravil tak postieľku že sa bočnica dá vyberať a vkladať zhora. A aj ju budem učiť ako schádzať 🙂
@reni666 nauc ju zliezat nozickami napred