Ako obliekate detičky do zimných fusakov ?

veronicka_fazula
3. jan 2020

Dievčatá ahojte 😊 Prosím vás ako obliekate detičky do zimných fusakov? Malý má 4 mesiace a fusak máme Zopa, ktorý je dosť hrubý. Myslíte, že mu stačia pančušky, body, ponožky, čiapka a nejaký mikinový overal alebo tepláky a koliba?

dextella14
3. jan 2020

@veronicka_fazula my sme mali fusak elodie a normalne som jej este pod to obliekala kombinezku. Nie suchotavu ale bavlnenu, ale bola vatovana. Pod tym mala dupacky

silvi300
3. jan 2020

@veronicka_fazula záleží hlavne od toho, aký je typ je tvoj malý. Môjmu je stále teplo. Ja dávam malému pančušky, body s dlhým rukávom, hrubý overal a dám ho do fusaku takého čo ide aj do vajíčka, no on býva spotený, keď ho takto oblečiem. Takže neviem ako ho mám obliekať tak, aby sa nespotil.

ruzasipova
3. jan 2020

@veronicka_fazula Skus ho tak obliect a uvidis. Mojemu toto staci, aby bol teply.

miadi
3. jan 2020

@silvi300 vo vajicku staci ten overal a deka. Ak chces fusak jednu vrstvu uber. To ze sa spoti znamena ze sa tam prehrieva. Co opisujes je fajn ked vonku mrzne hojne. Moja prva sice bola letne babo no nikdy nebola vo fusaku Lebo by sa cela spotila nebolo vonku -20 a ked by aj bolo tak by sme vonku netvrdli dve hodiny.

veronicka_fazula
autor
3. jan 2020

Ďakujem baby 😊😊