Ako obliekate deti v zime?

Baby, dávate deťom pod oteplovačky len pančuchy alebo aj tepláky?😅

nnnuuunnn
8. jan 2021

Ja len teplaky, ved ked sa niekde vyzlecie tak bude v pancuchach? Moj je ale chlapec 😀

ruzasipova
8. jan 2021

@naobedbuduspagety Ja neviem, aka je zima u vas. Ale nas nosi len teolejsie leginy.

enola21
8. jan 2021

@naobedbuduspagety u nás v BA nie je až taká zima, len hrubšie teplaciky pod oteplovacky.

hennyinnsbruck
8. jan 2021

My sme mali - 9 mala tenké pančuchy, tenké legíny a oteplovacky.

nikiki29
8. jan 2021

@naobedbuduspagety dávam oteplovacky len keď ideme niekde na sneh, vtedy pod to dám merino spodky. Kým nebol sneh tak tiež spodky a tepláky, ale bez oteplovačiek.

sapetka
8. jan 2021

Pancuchy a oteplovacky

julia2018
8. jan 2021

No ja neviem, my dávame len teplaky, pripadne legíny a ponožky. A oteplovaky mal tuto zimu len raz, keď sme sa šli sánkovať. A pod nimi už nemal nič.

elizabet173
8. jan 2021

@naobedbuduspagety Ak nezijes na Orave, alebo nejdete lyzovat, oteplovacky netreba. Pod oteplovacky som davala len pancuchy, aj ked bolo minus dvadsat.

pribinak
8. jan 2021

V BA ani oteplovacky netreba, stačia termogate.

3petka
8. jan 2021

@naobedbuduspagety keď ideme len tak že von sme malo teda nejaký presun tak tepláky a oteplovacky ale ak ideme von na dlhšie sa vyšantiť pridám ešte pančuchy alebo bavlnené spodky.

jana_eyre_2
8. jan 2021

My bývame pri Bratislave, najväčšia zima u nás tento rok -3.. oteplovacky mali asi 2x oblečené aj to len keď sme šli na sneh do Karpát alebo raz napadol aj u nás pri dome.. pod oteplovacky nosia normálne tenké legíny vsetci traja, nič viac.. inak bežne nosia na tie legíny len tenké tepláky a dcéra troška teplejšie legíny namiesto teplákov..

ava11
8. jan 2021

Sme v BA, oteplovacky tuto zimu este nemali. Syn 8r nosi teplaky (pod nimi nic), tricko s dlhym rukavom a bundu (bez mikiny). Dcera 6r je trochu zimomrivejsia, nosi pancuchy, teplaky, tricko s dlhym rukavom, tensiu mikinu, bundu.

hettinka
8. jan 2021

@naobedbuduspagety dcérke leginky, synovi chlapčenské bavlnené spodky z H&M. Alebo skús funkčné prádlo. To nosíme na lyžovačku a zima nám nie je.

bagre
8. jan 2021

pančuchy + oteplováky alebo u väčších spodky /resp. termo/ a oteplováky. Ale dosť teda závisí aj od podmienok vonku /mokrý sneh, vietor, hlboko pod nulou/ , pokiaľ je napr. -3 a ideme na prechádzku, dávam deťom len gate podšité flísom

nikpa
8. jan 2021

@naobedbuduspagety nie, ved by mal zaparene vajka chudacik 😳😁 len pančuchy mu určite stačia, nemavame tu -20