Ako obliekate deti ráno do škôlky?

2. máj 2023

Ako obliecť dieta rano do skolky? Je 6 stupnov. Poobede bude 17

anjelicek26
2. máj 2023

Ved tricko-mikina-vesta... nohavice a prechodne topanky/tenisky...

olimuc
2. máj 2023

Na Juhu je uz 11 stupnov takze tricko 3/4 rukavom teplejsia mikina, nohavice a tenisky

stellarstar
2. máj 2023

Ty sa ako obliekaš?? Mňa by zaujímalo ako nás naše matky obliekali veď oni MK nemali??

jesenzima
2. máj 2023

@stellarstar ..a keby len obliekali ....

Autorka, veď tričko, tepláky, mikina, vesta alebo tenučka bunda, tenisky. Ak nefuka, bez čiapky. Škôlkar už vie povedať, či mu je zima...

jaskolka
2. máj 2023

Môj chodí do jaslí, ráno tu máme okolo 2- 3 stupňov.Má tričko s dlhým rukávom,fleecovu mikinu, na to takú vestu na zips. Keď fúka,alebo je pod mrakom, tak normálne vetrovku. Nohavice, ponožky, tenká čiapka, botasky . Poobede domov ide v tričku a bez čiapky. My sme ale na severe, takže vždy je o pár stupňov chladnejšie ako napríklad v Bratislave.

1mina
2. máj 2023

Tricko, mikina ak je chladno zoberiem tenuncku bundu ved uz sa sama zariadi ci si ju da ked idu von aj podla inych. Ja tiez niekedy neviem, minule jedna namina sa rano v satni divila ze moja uz bosi tricko s kratkym a jej siel dnu v mikine, az som mala.vycitky tak som jej vravela ze v skrinke ma tricko s dlhym aj mikinu ked jej bude zima nech sa ide prezliect, ale ked som pre nu prisla boli aj dalsie deti v kratkom a vraj jej bolo teplo 🤷 nasi su zas otuzily podla mna, babky vecne nariekaju ze mame zimu a decka chodia v kratkom a nechcu sa obliect 😂

terry658
2. máj 2023

U nás v škôlke šialene prekurujú miestnosti. V chodbe kde sa deti prezliekajú, sa nedá vydržať. Takže tričko s krátkym rukávom mikinu a bundu. Šatku a čiapku ak má pršať. Ak má byť pekne šiltovku.

slavomira236
2. máj 2023

Moja dnes isla tenka tunika tenke leginy mikina a na vrch tenka bundicka bez podsivky a tenisky

henka123123
2. máj 2023

Tricko s dlhym rukavom.teplaky.mikina.softselova bunda tenka.ciapka.tenisky..vnutri v skolke je len v tricku

annm81
2. máj 2023

Pri 17 stupňoch už moje deti behajú v kraťasoch a tričku. 6 je ale chladno. V takej situácii dávam kraťasy, podkolienky (alebo máme také návleky na nohy), tričko s krátkym rukávom, mikina. Ak idú von a je im teplo, ľahko si vyzlečú mikinu aj stiahnu podkolienky/návleky.

mija199
2. máj 2023

Môj má ráno tielko, tričko, mikinu, pančuchy, tepláky, slabú bundu a čiapku. Popoludní iba mikinu.