Ako obliekate bábätko do kočíka v zime?

alex2019
20. dec 2021

Ahojte, chcem sa spytat ako ste obliekali polrocne dieta do kocika v zime? Totiz u prveho syna som nemala problem, v zime mal nejakych 8 mesiacov a proste mal overal z hmka a ok, resp nepamatam si nejake problemy. Teraz s druhym proste neviem najst overal do ktoreho by som ho vedela obliect, teraz som kupila overal v HM, 74 tj o velkost vacsi ako by teoreticky mal mat, nakolko podla poradne ma 65cm ale overal 68 taky bavlneny mal uz na jesen, tak som myslela, ze bude lepsie kupit trocha vacsi.
A tento 74 hoci rukavy a nohy su mu dlhe tak ruky mu tam proste neviem napchat, akoby chrbat bol dost uzky a aj tie rukavy mi pripadaju uzke, potom on chudacik place ked ho obliekam, ja som z toho na nervy, no cele zle..
Co ste vy detom v tomto veku obliekali v zime? Resp aky overal by ste radili, do ktoreho sa da dieta relativne v pohode obliect?
Dakujem za radu.

buzz5
20. dec 2021

@alex2019 vždy som dávala taky chlpatý overal, pod to pančuchy a body, do kočíka ešte fusak. Moje deti sa tiež nechcú obliekať a plaču pritom najradšej by behali hole od rána do večera 😁 tak možno není chyba v tom overale a veľkosti, možno sa necíti pohodlne, ved ani nám dospelým není v zime príjemne keď sme naobliekani ledva sa hybeme

simonakkk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
20. dec 2021

maly ma 5 mesiacov - davam overal (nie uplne hruby), pod to pancusky a body, merino rukavicky a na to este strikovane od maminy (vytiahne si vzdy ruky a chodime von na dlho, ciapka, strcim do fusaku, na to kryt z hlbokeho kocika a to je vsetko 🙂 my teda ale byvame v BA a viac ako tesne pod 0 sme zatial nemali

Tesco ma velmi uzke strihy, maly ma 69 cm a 74ka mu je tesna a rvem ho tam a tiez ma zbytocne dlhe nohy a ruky (myslim overal nie maly) - nam sedi Next, Tesco je zasa zbytocne velke (ale aspon viem, ze kupit mensie) a overal mam konkretne Primark a Next