Ako obliekate 10-mesačné bábo teraz von?

23. apr 2023

Baby prosím napíšte ako obliekate teraz na jar 10 m bábo? Myslíte že treba pančušky a prechodný fusak do kočíka? Dávate topánočky? Ďakujem 🙂.

makakova
23. apr 2023

Fusak určite nie preboha,ved je teplo

banalu
23. apr 2023

Nenapisala si jednu podstatnu vec, kde na svk sa nachadzas. Dnes svokra posielala foto z prechadzky, oni v softshellkach ja im malu v tenkych satach bez ciapky. Oni Orava ja Kosice.

autor
23. apr 2023

Orava

sorayaardente
23. apr 2023

@banalu tiež sme z Košíc a malý mal dnes pančušky a tenké legíny,body s krátkym a mikinu ešte...bol akurát,treba vždy kontrolovať ruky,chrbat,či má teple alebo studené..môj máj ešte určite čiapočku tenkú. Na slnku horúco,ale v tieni chladnejšie a vietor je ešte chladný a dieťa v kociari sa nehýbe,len sedí...

banalu
23. apr 2023

@sorayaardente dakujem za info 😉

autor
23. apr 2023

@sorayaardente dávate sj nánožník baby?

banalu
23. apr 2023

Anonym - tu dnes bolo 22 stupnov, takze urcire nie.

autor
23. apr 2023

@banalu no hej ale je veterno a zrána alebo večer je chladno.

autor
23. apr 2023

@banalu obúvaš už von capačky alebo topánočky?

banalu
23. apr 2023

Ok, ja som od Kosic a ty Orava - cize ti s obliekanim malej nepomozem, lebo mame ine pocasie.

ildiko36
23. apr 2023

Dieta stale tak obliekaj ako seba, tým že menej sa pohybuje a sedí len v kočíku daj ešte deku, a pod dieťa tiež niečo, ale fusak už asi nie.
Čiapku urcite daj keď este fuka vietor, ja detom tiez dam ale keď je teplo ako dnes nemali. Moja prababka stale povedala kym je v mesiaci r písmeno , to je do apríla treba davať pozor lebo počasie je klamlivé a ani na zem by sa nemalo sadať.

sorayaardente
23. apr 2023

Včera mal ešte aj nánožník,lebo bolo chladnejšie a spal a boli sme v lese,aj dekou som ho prikryla a vôbec nebol spotený,úplne akurát. Bohužiaľ vidím,že sa trošku oteplí a matky nechávajú bose nohy v kociari deťom,toto nechápem a nepochopím ,to dieťa sedí,by som posadila ich do kociara s holými nohami,nech si skúsia...nosím vždy so sebou aj deku,bundu,vestu...ono predsa ked dieťa zaspí vonku,je to iné ..ked bolo chladnejšie,tých 10-12 stupňov,tak mal na sebe pančušky,nohavice,hrubšie ponožky a capacky od spodu (od nôh ide najväčšia zima) a hore body s dlhým rukávom,twnsiu mikinu a takú bundu prechodnú,nie tenkú ani hrubú, proti vetru a sedel v kociari,prikryla som ešte dekou a čiapka samozrejme. Tiež bol úplne akurát a mal aj nánožník ešte. Stále je apríl a ten vietor je studeny

autor
23. apr 2023

@sorayaardente ďakujem 🙂. Vidím že sa poberám dobrým smerom.