ahojte kosicke mamicky ako obliekate deti? Rano ked ideme do skolky zima a poobede teplo a neviem ci neobliekam nalahko dieta..davate na svoje deticky uz tielko, pancusky?
Záleží aj od veku či rok či 10
mam dve deti a kazde obliekam inak. kazde tak, aby mu bolo akurat. vrstvy, ktore moze vyzliekat, ked sa cez den otepli. neexistuje jeden univerzalny navod na vsetky deti :D
3 ma....ja sa len pytam ako obiekate svoje...lebo uz vidim pletene ciapky na detickach a ci nebodaj aj pancusky a tielko uz davate
tielko ano,mam aj ja a pancuchy este nie
ciapku rano,poobede nie a maju tenke bundy,nie take tie hrubsie jesenne
Tielko, tričko s dlhým rukávom. Takto ho nechám potom aj v triede. Na cestu mu dám ešte mikinu a softshellovu bundu. Keď je moc chladno ráno tak aj vestu na to ale tu potom beriem domov, lebo okolo 11h keď chodia von by mu aj v bunde aj vo veste bolo teplo. Tepláky bez pančuch zatiaľ a tenká čapica.
Veď predsa závisí od teploty, vetra, dažďa či je otužilec alebo zimomravy atď.
Moj 6r syn ma rano o 7mej ked je 6stupnov teplaky kratke tricko a mikinu , tenku ciapku, v ruke nepremokavu tenku bundu a celorocky,, kebyze ho oblecem do triedy ze tielko a dlhy rukav tak sa vyzlece, ved v triede je teplo ked idu na prechadzku rano v skolke je nuteny si dat bundu ale nezapina sa
od narodenia miluje chlad a otuzovanie , je zdravy jak repa okrem ockovania horucky nikdy nemal
Ja davam tolko vrstiev co sebe, pripadne aj trochu menej, lebo ja som zimomrava. Cize ziadne tielko, ziadne pancuchy, normalne gate, tricko, tenky sveter a flisovu bundu.
Teplaky (teraz tenke lebo je okolo 15-17 stupnov) dlhe tricko, tenka mikina a jesenna zateplena bunda a tensia ciapka. A dnes plakal, ze mu bolo v skolke teplo, takze davam kratke tricko.
Tielko nosi uz 2 tyzden.na to tricko s dlhym rukavom mikinu a bundu ked idu von ma obidve ked ideme domov davam len bundu bez mikiny.tenka ciapka na hlavu.pancusky ma do triedy a na to suknicku na von ma aj teplaky na pancuchach ale to len ked je cca do 15 stupnov cez den max.pri 18-19 ide len v hrubsich leginach.
rano: tielko (to zvykol nosievat stale okrem leta a dni ked bolo horuco), na to tenke tricko s dlhym rukavom (v skolke ma nahradne s kratkym, ak by mu bolo priteplo alebo hrubsie s dlhym, ak by zase pre zmenu bolo chladno), na to mikinu (nezateplenu, taku "teplakovu"), a tenku nepremokavu vetrovku (poobede ak nefuka, tak ide domov len v tej mikinke), ciapku tenku, dnes si vypytal aj tenky nakrcnik, lebo "fukalo" (ale skutocny zamer bol, ze sa s kamaratmi hraju na dvore na ninjov :D), nohavice alebo teplaky tensie, bez pancuch. a ked chodia zo skolky okolo obeda von - tak mi vravel, ze mal oblecenu len mikinku.
Moja ma 5,vybera si sama,co si oblecie..je neskutocne otuzila,ja by som davno zamrzla v jej obleceni 😁 byvame sice v presove,ale pocasie je priblizne rovnake,mozno menej fuka 🙈 ale teda nosi saty s dlhym rukavom,pancuchy,teply sveter...bundu nan este nechce...nechavam ju tak,ona uz vie,ci jej je zima..a veru bola taka,aj ked mala 3 roky,stale sme bojovali s obliekanim,ja som jej chcela dat viac vrstiev,ona kricala,ze nechce..
Takze takto..riad sa dietatom,neries ine deti 🙂
Tak ako seba, ty máš pacusky,tielko ?