Ako obliekať 2 mesačné bábo v zime?

sivana09
5. dec 2019

ahojte, zaujima ma, ako obliekate babatka do zimy von na kocikovanie? zijem pri bratislave, takze teploty nebyvaju az take nizke, ale predsa, ide zima... neviem co potrebujem nachystat.. zatial chodim tak, ze babo ma body na dlhy rukav, na tom hrubsi pyzamkovy overal, rukavicky, ciapka (lodger hatter), fusak (lodger bunker), kocik (britax go big2)... ak bude vacsia zima, tak pridam este sveter.. alebo nejaky hruby overal... neviem.. bojim sa aby mu nebola zima.. hoci celo a krk vzadu ma vzdy teple a nikdy nie spotene.. muz mi hovori ze ho obliekam az prilis... ale podla mna obliekam bud akurat, alebo sa bojim ci nie malo....

deti95060810
5. dec 2019

o jednu vrstvu viac ako mamička...

sivana09
autor
5. dec 2019

@deti95060810 taku radu pocuvam vsade.. ale ja som taka zimomriva ze mam vzdy vrstiev viac jak cibula... A neviem ci kocik mam tiez počítať za vrstvu.. fusak je hruby

tukanec
5. dec 2019

@sivana09 ja mam tak isto tareho. davam body s dlhym rukavom, dupacky, do takeho mackoveho overalu, do fusaku a na neho deku. nemyslim si ze je to moc ani malo. nikdy neni ani spoteny ani studeny 🙂

bubinko1506
5. dec 2019

Mojim som v tom veku obliekala bodynko s dlhym rukavom, pancusky, flisovy overal a teplu ciapocku. V hlbokej vanicke som mala len taky flisovy fusak, co pasoval aj do autosedacky. Ked klesla teplota cez den pod nulu, tak som pridala deku.

wena
5. dec 2019

Ja mám 4 mesačnú a obliekam jej body s dlhým rukávom + tenké legíny alebo tepláky (v tom je aj doma), na to overal taký nie úplne hrubý ani tenký, taký teplejší chlpatý a fusak. A čiapka a rukavice a šál. Podľa mňa to stačí, vždy ju vyberám úplne teplú, ale nie spotenú. Ja sa podľa seba riadiť nemôžem lebo ja spím v pyžame, pod dekou hrubou a perinou a malá má len overal tenký a deku tenkú a je niekedy komplet spotená, mne je vždy väčšia zima ako jej :D

deti95060810
5. dec 2019

@sivana09 kočík nepočítaj za vrstvu. len to čo ma bábo oblečené na sebe....Možno aj malinké bude zimomravé ak je po maminke...😉 musíš len odskúšať.

sivana09
autor
5. dec 2019

dakujem 🙂

@wena presne ako ja :D

kaktus87
5. dec 2019

Tiez som v tom veku tak obliekala - body + dupacky (v com bol doma), mackovy overal, ciapka a do fusaku 🙂

ukulela
6. dec 2019

@sivana09 mne sa osvedcili na zimu take fleecove overaly. mam dvoch oktobrovych. takze zimu som riesila ccav takom veku. davala som body, na to bavlnene pyzamo, a podla zimy - bud ten ten fleecovy overal, alebo hrubs ia do fusaka. pripadne deka a kryt na kocik. moj spaval na dvore v kociku aj v mraze, to som ale na kocik natiahla plastenku (najma ak fukal studeny vietor) ... vnutri som mala videopestunku aj s ukazovatelom teploty a nadychal si tam 🙂

michala11111
6. dec 2019

@sivana09 ja mam 3 mesacneho a tiez tu je ako v ba... Obliekam body, dupacky, v tom je doma na to prechodny chlpaty overal, fusak a nanoznik samozrejme ciapku a ponozky hrube...

michala11111
6. dec 2019

@sivana09 inak ma zaujala ta ciapka mozem sa spytat ci v nej neni maly spoteny alebo ci ho to nedrazdni ked nie je podsita bavlnou? Pytam sa lebo rozmyslam o kupe a este jedna otazka sedia velkostne ci su skor vacsie, mensie? Neviem ci 68 alebo 74

sivana09
autor
7. dec 2019

@michala11111 nedrazdi ho a ani nie je spoteny, ale on este ani raz nebol ani trošku spotený, ja neviem ci sa vobec vie potit :D mne sa ta čiapka velmi paci, ine ciapky mu vzdy vadia ked mu prekryju ocka, s týmito zatiaľ problem nemal. Velkostne mam 0-3m teda tu najmensiu a sedi mu super. Ale tak ci tak teraz rozmyslam kupit mu kuklu z merino vlny.
Inak doma mate kolko stupnov? My mame 22-24 a malemu cez den nechavam iba body a niekedy ponozky, niekedy dokonca hole nozky... A na noc obliekam iba pyzamkovy overal a spi so mnou v posteli, takže niekedy je trosku zakrytý paplonom, no vacsinou sa odkope z neho

michala11111
7. dec 2019

@sivana09 my mame doma 23 a ma teplacky a body s dlhym... Na noc to iste plus je v ulitke a tiez spi so mnou trochu ho zakryjem s paplonom no byva spoteny...