Ako obliekať 2-mesačné bábo do kočíka?

vasjar
22. máj 2023

Ahojte, chcem sa opýtat, dávam babo na terasu, neohradenu, ne zastrešenu (nie je dokončená), na ktorú od rána do tej 3 praží slnko, ale tým ze bývame na kopci, dosť aj fúka.
Ako obliekať 2 mesačne babo, do takého počasia?

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelia1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelia1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vasjar
autor
22. máj 2023

@amelia1234 a nexakryvate ešte dečkou?

vasjar
autor
22. máj 2023

@amelia1234 no podobne aj ja obliekam okrem podbradnicka 😊

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vasjar
autor
22. máj 2023

@elizabet173 ano tak, 24-25 st

zuzkacik4
22. máj 2023

Fuha, tak ja som asi mimo, ale moj by "uhorel" kebyze ho dam takto do kocara...ak dobre vidim, pod zavinovackou je este deka? ... moj ma sice uz 3m, ale v kocari spi len na bavlnenej plienke, ktoru ma pod hlavou.. a vcera bol taky hic (tiez cca 25 stupnov vonku a obcas zafukalo - byvame na severe), ze mal len body s kratkym rukavom, teplaciky a ponozky.... na hlave mal taku "korunku", ale aj to len ked som ho vyberala z kocara, kvoli uskam...a teda aj tak mi prislo, ze mu je teplo...potom uz podvecer ked sa ochladilo, som mu vymenila body za dlhy rukav, dala tu "korunku aj do kocara" a prikryla tensiou dekou...

denisah6
22. máj 2023

@vasjar ja som zvykla takto - keď ja mám iba podprsenku a tielko, deťom som dala dlhé rukávy, ale také priedušné, nie teplé. Prekryla som vrch kočíka plienkou, aby nefukalo do kočíka, asi tak do polky, aby im prúdil vzduch.

zuzkacik4
22. máj 2023

A este, kocik mam otoceny vzdy tak, aby mi donho nefukalo ..

barbora237
22. máj 2023

@zuzkacik4 Presne tak aj u nas. 😊 Byvame pod Tatrami a uz tu bolo horuco,ze maly mal len bodycko,tenke leginky a ponozky a zdalo sa mi,ze je spoteny,ked som ho vyberala Ked zafuklo dala som mu ciapocku pripadne nozky prekryla bavlnennou plienkou. A mame 1 mesiac.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anicka176
22. máj 2023

@vasjar teplotu kontrolujte na záhlaví a krku, ak by bolo bábätku teplo, môže tam byt spotené... ja radšej oblečiem "ľahšie" a kontrolujem, malé deti sa ľahko prehrejú a teplo tolerujú horšie ako mierny chlad..