Ahojte, chcem sa opýtat, dávam babo na terasu, neohradenu, ne zastrešenu (nie je dokončená), na ktorú od rána do tej 3 praží slnko, ale tým ze bývame na kopci, dosť aj fúka.
Ako obliekať 2 mesačne babo, do takého počasia?
@amelia1234 a nexakryvate ešte dečkou?
@amelia1234 no podobne aj ja obliekam okrem podbradnicka 😊
@elizabet173 ano tak, 24-25 st
Fuha, tak ja som asi mimo, ale moj by "uhorel" kebyze ho dam takto do kocara...ak dobre vidim, pod zavinovackou je este deka? ... moj ma sice uz 3m, ale v kocari spi len na bavlnenej plienke, ktoru ma pod hlavou.. a vcera bol taky hic (tiez cca 25 stupnov vonku a obcas zafukalo - byvame na severe), ze mal len body s kratkym rukavom, teplaciky a ponozky.... na hlave mal taku "korunku", ale aj to len ked som ho vyberala z kocara, kvoli uskam...a teda aj tak mi prislo, ze mu je teplo...potom uz podvecer ked sa ochladilo, som mu vymenila body za dlhy rukav, dala tu "korunku aj do kocara" a prikryla tensiou dekou...
A este, kocik mam otoceny vzdy tak, aby mi donho nefukalo ..
@zuzkacik4 Presne tak aj u nas. 😊 Byvame pod Tatrami a uz tu bolo horuco,ze maly mal len bodycko,tenke leginky a ponozky a zdalo sa mi,ze je spoteny,ked som ho vyberala Ked zafuklo dala som mu ciapocku pripadne nozky prekryla bavlnennou plienkou. A mame 1 mesiac.