Ako obliecť zimné bábo?

lienka22222
6. sep 2021

Ahojte som prvorodička a budem rodiť koncom Septembra alebo začiatkom oktobra prosím vás aké oblečenie mu mám z domu vziať na cestu z porodnice? alebo konkretne čo budem potrebovať ďakujem

anjelicek26
6. sep 2021

Ono bohuzial - lahsie dieta prehrejes, ako ze mu bude zima...cim menej vrstiev - tym lahsie obliekanie... takze - kupit fusak do autosedacky a fusak do kocika... na cestu s porodnice ti potom staci len body s dlhym rukavom, teple polodupky, mikina a lahka ciapocka, das do fusaku a hotovo... ak nechces fusak do autosedacky, tak das zavinovacku do autosedacky a lahku deku... hlavne nech sa nepoti.

miirka123
6. sep 2021

@lienka22222 ja mám preňho pripravené dupacky, ciapocku a do autosedacky zavinovaciu deku, ktorá má ešte jednu čiapku. Pokial by bola veľká zima na dupacky mu dám ešte hunaty overal a do autosedacky zaviniť. V septembri a októbri ešte nebýva taká veľká zima niekedy je aj okolo 20 stupňov hlavne vtedy je babie leto

sirka9
6. sep 2021

to asi este nebude taka velka zima, takze radsej menej ako vela, ako pise anjelicek. ja riešim tuto dilemu ale s decembrom 🙂