Ahojte...mala ma 3a pol mwsiaca ..prosim vas ako obliekate svoje deticky ked je takto horuco ..npr 25stupnov ..?ja fakt netusim zeby jej nebolo zima a zas horuco velmi ...
No u nás síce teplomer píše aj 25 ale od letných teplot to má ďaleko. Fúka celkom nepríjemný vietor. Ja by dala tepláčiky, body dlhý rukáv (furt sa dá vykasat) letnú capicku, šiltovku. V chládku určite aj tenkú mikinu, prípadne tenkú decku
3 a pol mesiaca predpokladám, že ešte leží v kočíku, kde je dobre chránené ...Obliecť radšej menej a ak je chladno pridať vrsrvu, dala by som tenké nohavice, body dlhý rukáv, ktoré viem v prípade potreby vyhrnúť a vzala tenkú deku, ak by sa schladilo alebo zaspí.
Či mu nie je chladno sa kontroluje vzadu na krku ...nikdy nie na rukách, líčkach a pod.
ja som mala deticele dni v "pyzame" - v overale pyzamovom balvnenom. Ked bolo treba voj, natiahla som na to, co bolo treba. Teraz by som do kocika dala na to pyzamo tenku-tenucku mikinu (ja som mala nie fleecove, ale bavlnene/hrubsia trickovina) a zakryt dekou. AK by fukalo, tak hrubsiu mikinu a teplacky a tiez zakryt. samozrejme adekvatnu ciapocku. ked som ja uz chodila v kratkom rukave, dieta malo body s kratkym a na tom tricko s dlhym/kosielku - ja som sa riadila pravidlom + jednu vrstvu vzdy. a teda radsej viacej tenkych vrstiev a potom vyzliect, ako jeden hruby sveter a spotit sa.
Tenke teplacky, body s kratkym. Skusat za krkom, nostek - podla toho dat tenky pulovrik. A letnu ciapocku. Ak by bolo male dlho v tieni, mozno aj tenku deku.