Ako obliecť dvojmesačné bábätko?

28. nov 2022

Dobrý deň prajem všetkým. Mam už pomaly dvojmesačné bábätko, ja aj partner nemáme rodičov čiže ani mamu ktorá by nám poradila keďže je to naše prvé dieťatko... Viem že sa treba riadiť jedna vrstva navyše ako sebe lenže tým sa ja riadiť nemôžem keďže chlad mám rada a teplo zas už nie. Nechcem ho prehriať ani aby mu zima bola..doteraz boli u nás teploty okolo 6 až 8 °C teraz sa má ochladiť podľa počasia na 1-2-3°C ako obliecť do takého počasia tak malé dieťa? Vzduch samozrejme potrebuje lenže sa bojím že mojou vinou nachladne. Zimný fusak ešte zatiaľ kúpený ani nemáme zatiaľ len prechodný, ale za to máme všelijaké kombinézy hrubé či už šušťákové alebo dekovinové dosť hrubé ale. Za každú radu ako sa do toho dostať budem rada. Ďakujem vopred.

autor
28. nov 2022

Fusak máme tento

petamich
28. nov 2022

ked bolo 0-5 stupnov, tak maly mal taky ten hunaty overal, pod nim bodycko a pancusky, prechodny fusak a v hlbokom kociku este aj taku tu krytku na vanicku (akoby dalsia vrtstva), capicka a ked bolo pod 0 co sa u nas v BA uplne nestavalo, ze by bolo -5 a tak, tak som vytiahla zimny fusak, inak mu stacila vzdy takato kombinacia prechodny + hunaty overal, kedze v tej vanicke je chranene pred vetrom a je tam prijemne

barus26
28. nov 2022

ja dávam body dlhy rukáv, leginky/pancusky, ponožky, na to mackovy overal, čapicu a do zimného fusaku, a kryt z kočíka. Keď je väčšia zima tak na fusak aj deku