Ako obliecť dieťatko v novembri pri odchode z pôrodnice?

davidkomiminka22
12. nov 2022

Ahojte maminky chcem sa opitat neviete mi pord ako obleč alebo čo obliecť bábätku v novembri pri odchode z pôrodnice ?? Nemám s tím skúsenosť moje deti su jedno v auguste druhé 16.6

daniela2202
12. nov 2022

@davidkomiminka22 veď teplúčko, dupy, kabátik, čiapka, perinka, deka alebo fusak

wonder13
12. nov 2022

@davidkomiminka22 ja by som mu obliekla prechodny overal, čiapočku teplejšiu a vo vajíčku ešte by som prehodila deku. Pozerám že bývate v RS, malo by to takto stačiť.

jankalukasova
12. nov 2022

Ťažko povedať. November môže znamenať -5°C, sneženie a vietor alebo aj slniečko a +10°C 🤷

jarmila2010
12. nov 2022

syn mal v januari teply chlpaty overal a v autosedacke som ho nadkryla este dekou

patka06
12. nov 2022

Predpokladám, že pôjdete autom, tam stačí body, ľahký overal a čiapočka. Vo vajíčku teplá deka, aby si vo vykúrenom aute vedela dieťatko odkryť.
Do autosedačky nepatria žiadne hrubé bundy ani overaly.

ukulela
12. nov 2022

no no vem,bret je aj +12, aj 0 .... podla teploty a podla toho, ako daleko je do auta a ci bude vykurene ... v zasade by som asi volila body na to pancusky, na to flisovy overal, samozrejme ciapku a bud kabatik a deku do vajicka, alebo bez kabatika a zavinovvacku do vajicka, v ktorom je babo zavinute a cez to v pripade poptreby decku.ak by bola velka zima. vzdy sa da vrstva ubrat. ja som mala ulitku (je tensia ako fusak) .. dieta oktobrove, islo v ulitke bez overalu ale prekryte dekou este ...