Ahojte, čo obliecť novorodencovi počas teplých dní 20-22st ktoré nás čakajú zajtra/pozajtra?
Ďakujem
teplaky, ponozky, body s dlhym rukavom, overal, prechodny fusak/teplejsia deka, ciapka
@zuzanka.zuzu ja som mala taky jesenny overal a fusak tiez relativne tenky, ktory som len tak zipsla alebo prehodila tenku deku. pri -10 zimny overal a zimny fusak 😁 skafander nebolo treba 😜
Pri teplotách, ktoré uvádzaš by som bábo nebabušila. To v com je dieťatko doma + tenký overal + prehodiť tenšou dekou. Fusak, len ak máš ten dekový tenký. Hrubý by som určite ešte nepoužila. Stále môžeš "dohodiť" na dieťa deku, keďže je v kočíku 🙂
@fallenkaa ja davam bodynko a na to tepláky, mikinu, klasika nie celkom hrubu capicu. Pod bodynko davam ponozky a niekedy este jedny extra, ale to je moja uchylka, lebo mne byva na nohy stale zima. No a este deku, ked zajde slnko.
@fallenkaa ake stare babo? Ale tak povedala by som, ze teplaky, ponozky, topanky, body s dlhym rukavom, na to mikinka, jesenna ciapka, prip.ak fuka, tak este vesta. Na spanie zakryt nozky tensou dekou