Ahojte,ako obliekat 10mesacne dieta v horucavach?v com by malo spinkat?spat pri otvorenom okne alebo sa "dusit"?
Eliška mala pred rokom v týchto horúčavach dva mesiace, mala iba body,Prikryta plienkou, v noci body a ponožky som dala a bola v zavinovačke. Myslím ze stačí pyžamo a nejaká deka tenká
moja spi pri otvor.okne bez prievanu z dalsej izby v bodynku bud ponozky alebo bez ponoziek a ked ju prikryjem a je jej teplo sama paplonik vykopne a spi len tak.teraz co su take horucavy.
Ja vidim vseliake oblecky na detoch ..uprimne, ak je velmi teplo tebe bude aj babu, jasne nie je zo zaciatku regulacia tak vyvinuta, ale v teplach body a ponozky a cez ne v kociky plienka ci tie bavlnene decky stacia a v byte sa riad vasou teplotou tam...
Ja mam mesacne babo a v tychto horucavach nosi na von iba body alebo opalovaky. Ziadne ponozky a nicim ho neprikryvam. A to aj pofukuje mierny vanok, ale to pri vyse 30 stupnoch nemoze byt problem. Na noc mame otvorene okno dokoran a maly spi v dupackach bez ponoziek.
Vonku iba body s kratkym rukavom, ziadne ponozky. Doma len v plienke a na noc pyzamo s kratkym rukavom, otvorene okno a veeeeelmi tenka plachta. 🙂
ja dávam malému (6m) len krátkorukávové body, máme v dome dosť teplo, takže žiadne ponožky a máme otvorené okno celú noc, keď sa kus ochladí, tak cez neho prehodím dečku.
Ked ideme von, tak saty, opalovacky alebo tricko a kratasky. Doma spokojne len v plienke. Spi len v kratkych bodikoch pri vetracke. Ked je uz v noci trochu chladnejsie, prikryjem ju dekou