Ako neprísť pri dieťati o nervy?

liv1
21. okt 2011

Poraďte prosím nejaký recept, lebo niekedy si myslím že už o ne fakt prídem. Mám celkom dobré dieťa, no ale niekedy... Hlavne v noci je to hrôza a pri dennom zaspávaní. Tvári sa aká je unavená a líha si všade na zem, a keď ju chcem uložiť tak vystrája. Sama nezaspí to ani náhodou, s tým som sa už rozlúčila a trápiť ju nejakými metódami nechcem. Niekedy je v noci aj 5 krát hore, to ju preložím do svojej postele, potom zas dlho čakať kým konečne zaspí a potom spiacu prekladať do postieľky. A takto dokola. Koľkokrát sa stane, že sa pri prekladaní do postieľky zobudí. Ja už nevládzem.. Poteším sa dobrým radám 😉

annaopialova
21. okt 2011

ahoj mozno ma len take bujare obdobie aj moj maly tiez tak pred mesiacom vystrajal tiez som mislela ze pridem o nervy mozno zubky mozno skusa co moze a co nie to je tazko mi mami si musime vsetkym prejst lenskoda ze nie sme dobijatelne ako telefony

tinki
21. okt 2011

ahoj, neviem, či ťa moja rada poteší, ale určite účinkuje. Nechaj ju spať pri sebe v noci. A koľko má malá mesiacov?Koľko hodín spí cez deň? Možno jej stačí spať menej.

aliza
21. okt 2011

@tinki moj maly nespi ani ked je u mna v posteli...takze nemusi to fungovat. Ale za pokus to stoji, len potom treba znasat aj nasledky, ze dieta z postele uz nevyzenie 😀. My sme toto mali s dcerou a sama zacala spavat az v 4 rokoch.
@liv1 Niektore deti proste zle spavaju, ja som uz vyskusala uplne vsetko a nic nepomohlo, vraj z toho raz vyrastu. Uplne ta chapem, som na tom rovnako, od neustaleho vycerpania som uz 2 mesiace chora, proste ten nocny spanok mi velmi chyba. Moj maly spal cez den v pohode, ale tieto posledne dni ho tiez nemozem ulozit, je unaveny, ale nezaspi, ani vonku v kociku, ani v postielke, ani ked tam lezim s nim....asi je to vekom, fakt neviem.
Uz tu su podobne temy a podobne 'postihnute' mamicky, ale ziadnu zarucenu radu v nej nenajdes 😖