Poraďte prosím nejaký recept, lebo niekedy si myslím že už o ne fakt prídem. Mám celkom dobré dieťa, no ale niekedy... Hlavne v noci je to hrôza a pri dennom zaspávaní. Tvári sa aká je unavená a líha si všade na zem, a keď ju chcem uložiť tak vystrája. Sama nezaspí to ani náhodou, s tým som sa už rozlúčila a trápiť ju nejakými metódami nechcem. Niekedy je v noci aj 5 krát hore, to ju preložím do svojej postele, potom zas dlho čakať kým konečne zaspí a potom spiacu prekladať do postieľky. A takto dokola. Koľkokrát sa stane, že sa pri prekladaní do postieľky zobudí. Ja už nevládzem.. Poteším sa dobrým radám 😉
ahoj, neviem, či ťa moja rada poteší, ale určite účinkuje. Nechaj ju spať pri sebe v noci. A koľko má malá mesiacov?Koľko hodín spí cez deň? Možno jej stačí spať menej.
@tinki moj maly nespi ani ked je u mna v posteli...takze nemusi to fungovat. Ale za pokus to stoji, len potom treba znasat aj nasledky, ze dieta z postele uz nevyzenie 😀. My sme toto mali s dcerou a sama zacala spavat az v 4 rokoch.
@liv1 Niektore deti proste zle spavaju, ja som uz vyskusala uplne vsetko a nic nepomohlo, vraj z toho raz vyrastu. Uplne ta chapem, som na tom rovnako, od neustaleho vycerpania som uz 2 mesiace chora, proste ten nocny spanok mi velmi chyba. Moj maly spal cez den v pohode, ale tieto posledne dni ho tiez nemozem ulozit, je unaveny, ale nezaspi, ani vonku v kociku, ani v postielke, ani ked tam lezim s nim....asi je to vekom, fakt neviem.
Uz tu su podobne temy a podobne 'postihnute' mamicky, ale ziadnu zarucenu radu v nej nenajdes 😖
ahoj mozno ma len take bujare obdobie aj moj maly tiez tak pred mesiacom vystrajal tiez som mislela ze pridem o nervy mozno zubky mozno skusa co moze a co nie to je tazko mi mami si musime vsetkym prejst lenskoda ze nie sme dobijatelne ako telefony