Ahojte, mám trojročného syna, od roka spával sám a potom trojročný nastúpil do škôlky, odvtedy musim pri nom ležať kym tvrdo nezaspí, keď odídem skorej kričí že kde som. Občas zaspí hneď niekedy ležím pri ňom aj dve hodiny. Potom sa mu narodil brat a jeho ruší keď som v izbe, stále sa za mnou naťahuje a plače. Keď v izbe niesom zaspi pekne sám. Skúšala som mu čítať, nahat otvorené dvere, svetlo v chodbe zápalene ale nič.. v septembri sa nam narodí ďalšie a ja už neviem čo robiť
Nepomôže keď mu zapnes rádio s rozprávkami?
@siss98 Ahoj mi máme tiež čerstvo tri deti a u každého uspavanie aj vlastne všetko prebiehalo inak ale ja som cca od roka dala malého hneď spinkať do detskej keď už sa tak často v noci nebudil malú lampičku alebo kolotoč nad postieľku a čítanie knižiek kedy som hlas pomaly stisovala niekedy som sa oprela o postieľku a zatvárala oči hladkala ho rukov po hlavičke,spievala...U 3rocneho stačí dobre unaviť a hneď zaspinka a samozrejme režim ale nebrať na ruky hneď keď on si zmyslí vysvetliť ide sa spinkať... atď on si zvykne na maminku a potom je problém.Ty si autorita a dieťa to musí cítiť že ho miluješ ale každý spinká vo svojej izbe...Mám 10,5 a teraz 12tyzdnoveho chlapčeka všetko chlapci a vždy sa naučili bol aj plač ale to k tomu patrí treba len trpezlivosť! Veľa šťastia prajem 🍀
On ale zaspaval a spával sám od roka až kým nenastúpil do škôlky 🙂 ja som skúšala mu aj povedať že keby čokoľvek som vedla v izbe, izbu majú spoločnú s bratom nemam to ako inak spraviť čiže ked zacne kričať zobudi sa aj malý a jeho ked zoberiem (ma 10 mesiacov) tak je problém že braček môže a on nie.. jaj nak uz sme presťahovaní a má každý vlastnú izbu
@siss98 moja ma 4r.za mesiac a stale ju uspavam muz hovorí nech spi v izbe aj tam zapsava zatial spime spolu of novembra co bola chora....dufam ze ju nejak prehovorim o týždeň kedze sme v karantene tento tyz tak si ju chcem sledovat.....ale nejske triky netusim mam dve susedy co stale chodia "-uspavat" svoje dievčatá a maju 12r.